Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co mam robit? uz som z toho zufala

Príspevok v téme: Co mam robit? uz som z toho zufala
Adusik90

Dobry den , mam 25 , on ma 28 , je sice dobry aj ku mne aj k synovi, ma dobre srdce , v zivote bol velakrat sklamany od rodicov, rozviedli sa, matka, manipulatorka , striedala partnerov,koli praci sa mu extra nevenovala, aj ked bravala ho na dovolenky , kupovala mu vsetko mozne , ale to bolo asi vsetko , svojim novym partnerom dovolila im aby ho trestali(raz mi opisal ze nevlastny otec ho dokopal na zemi ),co samozrejme bral ako ponizenie , jeho byvala priatelka ho ponizovala a napadala, vyuzivala a citovo vydierala , ... z toho vsetkeho ma poriadne velke komplexy, co sa tyka vahy , spravania, nedovercivosti , podozrievavosti a podobne , depresie, a akokeby bol stale nastvany na cely svet .Stale so mnou len superi, ako keby musel za kazdu cenu niekoho ,,dat dole,, .Vacsinu mi pomaha aj s malym aj v domacnosti, ak ho pekne poziadam , alebo aj sam od seba niekedy (hlavne ked nieco chce, ist vecer na futbal, ku kamosom, a tak .. podotykam ze nepije ,nehuli travu a ni nic ine…v minulosti tvrdil ze bral nejake drogy kratky cas a stereoidy no prestal, ci je to Pravda tak to ja uz neviem , mozno sa len chvastal ze aky je frajer. )... problem ale je v tom ze tie jeho komplexy narusaju nas vztah, a aj sexualitu a to az do takej miery , ze ak by som mohla tak od neho uteciem a necham tie komplexy aby ho zozrali... vela krat sa mu snazim pomoct, navrhnem poradnu, terapiu, doktora , alebo aj ze sa moze vyrozpravat mne a tak ... nic.. naslubuje mi ze pojde ze to bude riesit ale neriesi uz je to hadam cca pol roka aj viac co toho mam plne zuby, od rana pocuvam aky je skaredy, a vychudnuty, a ze ho urcite podvediem s nejakym svalnacom , no ale ked mu poviem tak poriadne papaj a ak chces tak ti kludne zaplatim trenera vo fitku tak to nie, to uz len sama vyhovorka typu: ja mu nebudem diktovat co ma robit a co nie , a ze ho kontrolujem a dirigujem , a tak on sa neciti ako sam sebou… ale o 2 minuty neskor pocujem zase staznosti na to a na to …. A takto je to so vsetkym , a preto mi pripada ako male decko… ked mu poviem ze pokial nezmeni svoje spravanie v bode ziarlivosti tak namiesto uvazovania nad sebou mi najde 100 prikladov koli comu sa to neda a ze za to vlastne mozem ja … napr. Ja s tym ze mam kamaratov napr.na fb a oni mi ikedey napisu ako sa mas, poradis mi to a to , co nove, ahoj dnes som tavidel v meste, porad co mam kupit priatelke k narodeninam a podobne.. tak toto ze mam kamaratov chlapcov to je uz zle a to znamena ze ja mu vytvaram tu jeho ziarlivost …
Dalsia vec je ze pride domou z prace a su poprehadzovane vankuse tak to automaticky znamena ze tu niekto bol a ze som s tym niekym mala pomer… a je schopny o tom rozpravat cely tyzden .. ved je logicke ze ked spim v posteli tak porozhadzovane vankuse tam budu stale a to mam este dieta , a niekedy spi so mnou…
Dalsia vec ze je ak zmenim taktiku tak som automaticky psychopath, a tak ma aj dalsi pol dna nazyva a opakuje mi to , (size zo zufalstvom v ociach a hlase, kedze je to asi jeho posledna rezerva nazyvat ma nadavkami a skusat sa mi stanovit psych.diagnozy. ) ruku na mna este nikdy nedvihol , a ani nema take sklony, ked je uz velmi nahnevany tak vravi ze by niekomu zlomil nos a tak ale ostane stale len pri slovach …a tym mi vlastne niekedy pride ako taky pes ktory steak no ale nehryzie…
Najviac ma stve , ze viete ja si myslim ze jeho minulost ho velmi poznacila v tom zlom svelte, akurat ze ja som jej sucastou nebola a nevidim ziaden dovod preco by som tym ja mala byt afektovana .
A ked mu to poviem tak sa sice zamysli a ospravedli sa , no ale pri dalsej hadke,nedorozumeni alebo hned na dryhy den sme tam kde sme boli…
Jeho rodinu a kmaratov nepoznam , nikdy ma s nikym nezoznamil a ked mu vravim ze pozvy nejakeho kamosa k nam na futbal, ja spravim nejake dobre jedlo tak najprv vyhovorky preco sa to neda , a potom mi hodi do tvare ze jedine ak kamarat s priatelkou lebo ze to nie je fer ze jeho kamos pride a bud utu chlapi okolo mna… a o minute na to si zase najde vyhovorku preco to nie je mozne ..
A ako posledna vec je ma nesmierne vytacaju hry, a to este v jeho veku , on si to ospravedlnuje tym ze tazko pracuje a ma parvo na oddych a jeho oddych su hry,podla mna je to hlupost oddychovat sa da aj inak , a ani moj brat, otec stryko a ja nwm kto este nikdy v zivote som ich nevidela hrat hry pretoze oddychuju , namiesto toho doma pomahali alebo robili nieco uzitocne, ja sa koli tomu za neho hambim , tak isto ako aj dalsia vec je obliekanie , on je schopny si vziat do luxusnej restauracie mikinu s kapucnou a tenisky… uz som mu jasne povedala ze za za to hambim a koli tomu s nim nikam nejdem a odisla som na obed len so synom… pototm vecer az sme sa vratili tak sa ospravedlnoval a plakal ze uz sa bude spravat normalne , ..fajn ..na druhy den ideme na nakupy a viete po com siahol ? po dalsej teplakovke? Nie po koseli alebo po saku ale po teplakovke … tak som to nevydrzala a vravim mu ze je debil v style bezdomovec , a ze sa za nho hambim … on san a to zacal ohradovat ze ja ho kontrolujem a ked si kupi koselu to uz nie je jeho vlastny vyber a to nie je on, a ja nemam parvo ho menit, … o par dni ideme do restiky zase on zase mikyna s kapucnou a este ma tu drzost sa ma opytat ze preco san a neho tak pozeram zen a buduce si uz fakt kupi koselu … samozrejme s nim zs nikam nejdem…a to iste dookola …
Od Vas by som potrebovala odpoved na otasky, ci je zmysel a dovod ostavat v tmto vztahu, ci ma zmysel ho dkopat k prefesionalovi aby mu s tymito vecami pomohol , ako toto cele riesit, a ci je vobec mozne toto vyriesit . Taktiez prosim vas povedzte mi ci ja som navine jeho komplexom alebo jeho matka , alebo ako sa ich zbavit, alebo co vobec robit .. ja som uz bezradna .

Mesačný princ

Ja som to už ani popravde nečítal, ale ľudia sú rozdielni.

Kto vie, ako to je, no myslím si skôr, že on je na tom po psychickej stránke oveľa horšie ako ty. Viem čo to je ak človek nemá prácu a nemôže si žiadnu nájsť - dôvody sú vtedy irelevantné!

Aj on by chcel to a hento a nemôže, pretože peniaze. Ja si vôbec nemyslím, že ťa nejako vydiera, ale poradím ti. nechaj ho ísť svojou cestou!!!
Nájdi si partnera, ktorý má stabilnú prácu a ktorý ťa nebude zaťažovať ani tým, že býva u rodičov, tak ani tým, že si nevie prácu nájsť.
Keby si bola čo k čomu a máš ho naozaj rada, tak mu nejakú super prácu nájdeš, alebo idete spolu do zahraničia. Ale reči veľké a skutek utek!

Dobrú prácu v dnešnej dobe a na Slovensku nezoženieš tak, že budeš behať po úrade práce. treba na to buď kontakty, alebo peniaze!

KimmyCA

Never ľuďom čo takto vedia plakať krokodílie slzy. Keby on naozaj niečo chcel zmeniť, tak to zmení. Podľa mňa mu súčasný stav vyhovuje a jeho plač, prosby a slzy len prostriedok na to, aby ťa mal tam kde chce.

Nežiješ náhodou v nejakej anglicky hovoriacej krajine? Mne sa to len tak zazdalo, podľa toho ako píšeš po slovensky.

Mesačný princ

WHISPER - nič v zlom, ale tí chlapci z tých tvojich obrázkov nevyzerajú ako hetero :)

Ja len takú malinkú poznámočku :) Ale inak súhlasím. jasné, že sa treba lepšie obliecť ak niekam idem. A keďže som si to opäť zosobnil, tak ja nechodím nikde, nemám ani oblek a topánky už neviem kde sú :D Mám len jedno civilné a jedno pracovné oblečenie. Ale aspoň nejdú tie šaty do peňazí :)

WHISPER

nech predá hry a nech si zhana podnajom....
od debila psychicky narušeneho nevieš nikdy čo mozeš čakať... či budeš čakať kym ublizi tebe alebo tvojmu dieťatu,..
nikdy nevieš kedy mu prepne v tej jeho zakomplexovanej hlave...

WHISPER

tak ked ma 28 predpokladam eze rodicia mu este ziju.. tak nech ide byvať ku nim...teba to nemusi zaujimať...
nedaj sa zastrašiť vyhražkami....
povedz mu ze mu davaš mesiac na to aby si zabezpečil ine byvanie... zakruškuj v kalendary den do kedy a ma vystahovat a nezaujem,..
a ked bude sa ti vyhrazať tak mu povedz ze ho dáš vyviesť policiou... a nie je čo riešiť.. nebav sa s nim...

no videl by ako by sa roztahoval v mojom byte... by som ho vykopla hned... ako by sa mi začal vyhražať... ešte by som ho aj dolámala...

Adusik90

Marunka , ja by som ho aj chcela napet lubit, zalubila som sa ale casom ako som ho spoznala sa mi zhnusil , ale mam ho rada aj ked ho lutujem... nolen neviem ci dalej sa mu snazit pomoct alebo to nechat tak .. a nech si to riesi sa a k nechce tak jeho vec

Adusik90

Marunka , ja by som ho aj chcela napet lubit, zalubila som sa ale casom ako som ho spoznala sa mi zhnusil , ale mam ho rada aj ked ho lutujem... nolen neviem ci dalej sa mu snazit pomoct alebo to nechat tak .. a nech si to riesi sa a k nechce tak jeho vec

Marunka

Adusik, pekný hardcore :) Vravím, oblečenie je to najmenej, v čom tu je problém...
Jasné, toto bude zažívať v každom jednom vzťahu, pretože problém je na jeho strane.

Ľúbiš ho, alebo cítiš len ľútosť? Ty s ním vôbec nemusíš byť, nie si za neho nijak zodpovedná..Je super, že sa mu snažíš pomôcť, ale kým nebude chcieť on sám riešiť svoj problém, môžeš sa aj na hlavu postaviť. Sama si povedz, či s ním chceš byť a čakať na zázrak, alebo sa s ním rozídeš a prestaneš sa cítiť zodpovedne za jeho život.

Adusik90

Marunka mas uplnu pravdu toto som uz X krat takto riesila ...no neuspsne .... a ked pritvrdim ze som ho aj zbalila kedze byva u mna ... (svoj byt odovzdal pretoze tam by sme sa nezmestilia kedze ja mam dom tak on dosiel sem , to som mu logicky navrhla kedze sme spolu chceli byvat , lebo mam aj dieta tak potrebujem miesto ) no zacal mi nadavat a vyhrazat sa ze ma znici , nejake veci vedel na mna z minulosti tak toto zacal vytahovat , a ze sem bude posielat niekoho aby sledoval ze s niekym inym som a zmlati ho a take veci.... ako ked ta raz vyhodim ..no z asky to asi nebude tak asi ze uz spolu nie sme a aj ja a ty si mozme robit co chceme ... ale to on asi nechape alebbo co ..no a pototm zacne s vyhovorkou ze nema kam ist a nema ani dost penazi zacat hned sam .. peniaze nema lebo si ich nesetri a mina na hluposti to tiez mu vravim ..ale nejak to neriesi... no a ja neviem zacne plakat zase a musim mu povedat ze ho mam rada a ze s nim budem a vtedy sa mi prestane vyhrazat ...a ja uz nevladzem proste , na druhy den znovu do doktroa nepojde samozrejme a takto zijmem uz dva roky no a mam dost...