Nikto ma nemá rad

Príspevok v téme: Nikto ma nemá rad
TaNepodctatna

Už to trvá dlchšiu dobu :( v škole sa mi smejú, robia mi zle... len že tato škola je už druha:(, len to je tak že sme to v tejto škole už raz riešily aj to prestalo, ale prišiel nový spolužiak a znovu to začalo :( ten spolužiak začal sa mi smiať a ptm vimyslel básničku a celá trieda sa jej chitila :( mna to proste už nebaví, nikto ma nemá rad :( odcudzujú ma skôr ako ma spoznajú len preto ako vyzeram, a podla mna to není fér. A dalši problém je ten že rodičia o tomto nevedia, ale moji rodičia by to išly hneď riešiť a zhoršili by to a to nechcem, a nechcem íst ani na inú školu (mam na to viac dôvodov) ja už naozaj nwm čo mam robiť

darius555

Pre Luciastr:
Ahoj.
Ja si myslím, že práve by si mala riešiť, že ti druhý robia zle a že ťa šikanujú. Mňa v škole šikanovali a teraz si vyčítam, že som proti tomu nič nerobil. Tiež som to nepovedal rodičom, pretože by to hneď šli "riešiť ". Skús sa pozrieť na túto stránku: www.ldi.sk
Je tam telefónne číslo 116 111, kde ti podľa dňa dokážu pomôcť s týmto problémom. Držím ti palce!

Tomas12345

(
Som štvrtáčka na základnej škole a keď som bola prvej druhel a tretej triede mali ma radi teraz ma nemá rád nikto tak to cítim akoby ani pani učitelky priatelia priateľky dokonca ani rodina.Pomôžte mi prosím.Som ešte dieťa.ps Najradšej by som utiekla do lesa alebo zabila sa.Takže už vieťe niečo o mne,cítim že ma nikto nemá rád ani najlepšia kamarátka ale to ja necítim ale to je pravda lebo jeden chlapec a dievča mi povedali že aj oni to vidia že už nechce byť mojov naj kamarátkou,a potom už nemám nikoho dalej chcem sa zabiť.)

Lucia:

No tak ta nemaju radi a co je na tom take neznesitelne ? Mna v skole nielenze nemali radi ale ma aj dokonca psychicky sikanovali, a vydržal som to. Skrátka to netreba riešiť, čo si druhy o tebe myslia. Treba zit svoj vlastný život, robiť to co ta baví, najst si konicky a tesit sa z vecí ako su napriklad dobre jedlo, film , sportovanie a pod.
Nemozes zit zivot tak, že je stastie tvojho zivota odkazane od druhych. Inak budes na nich furt zavisla a nebudeš stastna.

Vobec ti nerozumiem prečo sa chces pre taketo veci ktore sa ani nedaju nazvat skutocnymi problemami, zabíjať. Ak sa zabijes tak je to nezvratny stav, ktory uz zvratit nikdy nemozes. Nehovoriac o tom že život je Boží dar, a ty nemas absolutne ziaden dovod sa opustat. Co by si robila kebyze sa narodis niekde v Afrike, a ako dieta musis kazdy den zobrat a bojovať o život?

luciastr

Som štvrtáčka na základnej škole a keď som bola prvej druhel a tretej triede mali ma radi teraz ma nemá rád nikto tak to cítim akoby ani pani učitelky priatelia priateľky dokonca ani rodina.Pomôžte mi prosím.Som ešte dieťa.ps Najradšej by som utiekla do lesa alebo zabila sa.Takže už vieťe niečo o mne,cítim že ma nikto nemá rád ani najlepšia kamarátka ale to ja necítim ale to je pravda lebo jeden chlapec a dievča mi povedali že aj oni to vidia že už nechce byť mojov naj kamarátkou,a potom už nemám nikoho dalej chcem sa zabiť.

Annitka

Nemalo by ti to vadiť. Ak ti to nebude vadiť prestane to. Prečo si si dala prezývku Tanepodctatná? To sa tak ľutuješ? Nemôžeš mať takýto vzťah sama k sebe. Ty sa musím mať rada nech si aká si a nech vyzeráš akokoľvek.

lLily

sustred sa hlavne na ucenie a este sa ti tupci budu predbiehat a vtierat sa ti, aby si im pomohla s ulohami....ty sa na nich pre zmenu samozrejme vykasles

Adusik90

Ahoj , nic si z toho nerob , skus ho zosmiesnit nejak mudro tak aby si to vsetci v triede vsimli a pochopili ze taketo primirivne vaci ako zosmiesnovanie v spolocnosti vitane nie su ... sustred sa na ucenie , a ak sa podari, na konci roka za mu vysmej za prazdnu hlavu pokial budes mat lepsie znamky a priponem mu ze vysmesne basnicky ho matiku, fyziku alebo nejaky predmet nenaucia.

Ipsik

Tak vymysli aj ty nejakú básničku a zosmiešni všetky nedostatky, ktoré ten spolužiak má. Napr. mu zarecituj toto: ty máš ale mastné vlasy, akoby si vyšiel z basy, matiku ty nemáš rád, do desať nenarátaš, a tie slohy to je level, akoby ich písal dement. A problém vyriešený:-)