Osobny problem

Príspevok v téme: Osobny problem
Emma 777777

Dobry den. mam 38 rokov nasla som si priatela vsetko super pokial som sa nerozhodla kupit byt rovno pod jeho bytom...a vtedy to zacalo byva tu "sisi" suseda ktora ho zacala predomnou skaredo ohovarat najskorej som jej na vsetko naletala potom sme si to s priatelom vyjasnili ale suseda nam zacala tak zneprijemnuje zivot ako sa dalo a podarilo sa jej nas s priatelom rozdelit kvoli mojim depkam zo susedy sme sa rozisli bojim sa uz aj vyjst von lebo vykrikuje kraviny na ulici...som zavreta v byte a idem sa z tejto neprijemnej situacii zblaznit nemam ani kamosky ani rodinu okrem chlapca 17 rocneho ale s tym sa rozpravat nemozem o mojich depkach som zufala a neviem sa premoct nieco zmenit...priatel to zobral tak ze ked sa nespamatam tak sa namna vykasle lebo chce mat okolo seba veselych ludi ja to predsa nerobim naschval rano sa zobudim s busenim srdca a ao strachom co zase bude takto sa predsa zit neda rada by som to vratila spat aby sme boli stastny ale nejde to...co mam robit...myslela som ze priatelia su aj na zle chvile a ja tu zlu chvilu mam a neviem sa smiat nasilu

WHISPER

mna skor toto udivuje...

"nasla som si priatela vsetko super pokial som sa nerozhodla kupit byt rovno pod jeho bytom.."

prečo ? a ked sa rozidete nedajboh v zlom alebo vobec.. a potom budeš sledovať ako si ženy vodí domov, za ručičky po schodoch..
to inde v meste nebol byt.. akurat tam si musela kupiť? či aby si ho mala pod dozorom toho priatela... divné...

kiddo

"suseda nam zacala tak zneprijemnuje zivot ako sa dalo a podarilo sa jej nas s priatelom rozdelit kvoli mojim depkam zo susedy sme sa rozisli"

Mozno keby si o tomto napisala nieco viac, ktosi by ti vedel dat radu. Takto je to neurcite, co sa vlastne stalo. Tazko sa k tomu vyjadrit alebo poradit.

Michaela66

Ahoj Emma.
Podla mna to ani tak nie je tvoj problem, ale tvojej susedy. Asi potrebuje do niekoho zaparat. Ale neviem preco sa tym nechas takto ovplyvnit. Verim ze je to neprijemne, ale ked ste si to s priatelom vysvetlili, tak sa vykasli na nu a zite si podla seba. Skus sa s nou porozpravat aky ma s vami problem alebo co.