Dobrý deň,
zosvetlovala som si vlasy ,rsp. chcela som viacmenej ombré efekt,použila som L´oreal Colorista Ombré. Predtým som mala farbené vlasy na hnedo (posledné farbenie bolo pred 6 týždňami!). Avšak toto zosvetlenie mi chytilo na ryšavo. Vlasy som si nafrbila späť na hnedú, ale chcela by som prejsť na bledú farbu. Po akej dobre si môžem vlasy zosvetliť (ako každý rok pred letom), alebo je lepšie navštíviť kaderníka? Predtým som s farbenými vlasmi a zosvetlením nemala skúsenosti,vždy som mala prírodnú farbu a potom zosvetlené.
Zosvetlenie vlasov
a tie peniaze čo ťa to vyšlo si to mohla mať už davno tak ako si chcela u kadernika...
tmavovlasé brunetky a spol.. by sa už konečne mali naučiť že svetlú farbu -blond bez odfarbenia nedosiahnu...
a kto tvrdí že áno tak je to len reklamný ťah,..
že človek potom zisti že zbytočne vyhodil peniaze a zbytočne si zničil vlasy..
najprv si ich farbila na hnedo, potom si ich odfarbila potom zas na tie zoslabnute vlasy tresla hnedú? to na čo, ?
mala si isť s tym do kadernictva aby ti z tej oranžovej urobili aku chceš..
teraz maš oslabene vlasy a je ťažko povedať čo to urobi ked teraz zajdeš do kadernictva a budu ti to zase odfarbovať..
radšej si na ne davaj zabaly olejove..1x ttyždenne nech sa spamätajú.. a o mesiac skus zajsť do kadernictva, už budeš mať aj vymytu farbu čiastočne..