S priatelom sme boli spolu niekolko rokov. Koncom min.roka mi povedal, ze nevie co citi, nevie ci ma este lubi. Byvali sme v spolocnej domacnosti. Odstahovala som sa do svojho bytu s tym, ze cas ukaze ci mame byt spolu alebo nie. Bolo mi to velmi luto, lebo som priatela velmi lubila a planovala s nim buducnost. Po case ma zacal stale viac kontaktovat, stale ma vola von, chodi za mnou. Zo zaciatku som sa tesila, ved predsa to som chcela, aby si uvedomil, ze urobil chybu. Priatel si uvedomil, ze ma lubi a chce byt so mnou. No v posl.case som spozorovala zmenu z mojej strany. Moje city su zrejme prec. Nevyznam sa v sebe. Neviem co citim. Ale naposledy ked som s nim bol som necitila nic, vsetka moja laska k nemu bola prec. Dokonca som sa tesila kedy odide. Nechapem co sa stalo. Neviem ci je to docasne z mojej strany alebo je to definitivne prec. Nemam nikoho druheho ani nic podobne. Zazili ste nieco podobne? Tie city sa stratili doslova zo dna na den. Neviem ci sa vratia...
Citove ochladenie
myslím, že toto je normálna reakcia na to, čím si si prešla.
mozno si tak clekom "nespracovala" to jeho predosle odmietnutie a ked si sa uz citila bezpecne, uveodmila si si ten "zlom"-blok...nieco ako mala si prenho dvere otvorene a potom si ich musela nasilu zavriet, aby si to nejak prezila....podvedome sa mozno stale obavas, ze sa to zopakuje a opusti ta, cize sa bud musis nesutale snazit, aby sa tak nestalo alebo sa od toho "izolujes" - co je zrejme automaticka reakcia
nech uz je to akokolvek, riadit sa da len aktualnymi pocitmi plus cimsi naviac, ak to to "viac" ozaj aj bolo a je
Samozrejme. Ty si niekomu dala svoje city a on ich odmietol a nevazil si ich. Ochladla si, lebo sa branis, aby sa to neopakovalo. Ak sa k nemu vratis a das mu sancu, dalsiu a dalsiu, nebude s ta vazit. Mal sancu.
Emócie, ktoré sa stratili, nikdy nejestvovali...
Neviem, možno sa v tebe spravil blok a tvoje podvedomie sa takýmto spôsobom chráni.
Je to najskôr spôsobené tým, že ti takéto niečo povedal. Obaja ste tušili, že niečo nie je v poriadku a akonáhle sa toto udialo, tak prišiel doslova šok. A to, čo teraz cítiš a ako to vnímaš sú len jeho pozostatky.
Ak sa stratí dôvera, tak je veľmi ťažko niečo obnovovať. Tým, že ste to spravili takto, tak sa v tebe niečo zlomilo a ty mu jednoducho nedôveruješ.
Takto nejak to vidím ja