Dobrý... Má tu niekto skúsenosti s antikoncepciou Chloe? Dnes mi ju doktorka predpísala. Je to náhrada za Loette ktorá sa už nevyrába... Ďakujem.
antikoncepcia
andie: ano antikoncepcia je svinstvo.. ale radsej budem do seba pchat svinstvo ako mat 20 deti. a co maju ti mladi robit? maju drzat post? ako sa inac maju chranit? to uz nevysvetlis?
neda sa na ten clanok dostat inak?lebo mi to neide otvorit.ten o antikoncepcii.diky
dada, uprimne ti poviem, ze antikoncepcia je neskutocne svinstvo, ale zaroven neskutocny biznis. skor mi to pride byt taky hit v dnesnej dobe medzi mladymi. v mojej praxi som sa stretla s tolkymi problemami, ktore sposobuju, ze hovorim NIE. sama ich z daleka obchadzam. inak ten clanok je skvelym vysvetlenim.
ja berem antikoncepciu triquilar uz tri roky aj nieco , ale v poslednych mesiacoch sa mi tazko dycha ... neviem zacinam to vsetko zvazovat , tutu pohodlnu chemiu: )
zacinam mat z antikoncepcie nedobry pocit ...a tu je stranka ktoru som nasla komu vlatne verit uz ?dialogprezivot.host.sk
Dobry deň.
Mam 17 rokov a problem s akne. Vyskušala som rôzne množstvo pripravkov od izotrexinu až po dalacin. No akne sa mi sice v menšej miere, ale aj napriek tomu vyskytuje. Kožna mi dala papier ku gynekologicke na vysetrenie koli nasadeniu antikoncepcie Diane 35. Chcem sa preto opytat, či ma niekto skusenosť s takýmto vyštrením a čo všetko to obnaša. Pretože mam menši strach a zvažujem či tam ísť. Vopred dakujem a prajem príjemný deň.
diane som brala asi 2 roky a super mam plet po nej, aj kozy vacsie:)) ziaden problem s nou som nemala.
a čo poviete na Diane 35?lekár mi ju chce predpísať,tak sa chcem poradiť. Ďakujem