Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako komunikovať s ľudmi?

Príspevok v téme: Ako komunikovať s ľudmi?
LonelySue

Ahojte,
Určite každý z vás pozná človeka, s ktorým je nuda. A to som ja. Ako by som sa nevedela pri ľuďoch uvoľniť. Keď som napr. so sestrou tak je všetko v pohode, ale keď som s niekým iným tak nie... Ako by som nedokázala dobre komunikovať. Buď mlčím alebo poviem niečo čo je trápne. Potom mi je tak ľúto ľudí, čo sú so mnou... Túžim po tom, aby som vedela stále kecat, byť zábavná a tak...

Nevedeli by ste čo by mi pomohlo? Každá rada pomôže

Marunka

Nejaký návod na správnu komunikáciu asi neexistuje :) Vždy je to o tebe a ľuďoch, s ktorými si. Podľa mňa ti nemá byť prečo ľúto ľudí okolo teba. Tento problém má ďaleko viac ľudí ako si myslíš, každému sa stane, že sa stretne s niekym, pri kom sa necíti uvoľnený, pri kom mu komunikácia nejde ako zvyčajne. To, že so sestrou ti to ide výborne je dôkaz toho, že to vôbec ovládaš :D Tých ľudí, s ktorými sa stretávaš sa poznáš už roky? Je tam určitá dôvera?
Aby si sa mohla uvoľniť, musíte sa dobre poznať. A to sa dá jedine komunikáciou, pri ktorej naozaj netreba byť vtipný, ani nejak extra pohotový, či neviem aký zaujímavý :) Nezameriavaj sa na to, kto si čo o tebe myslí, aj keď zadreš niečo. Niekomu to sadne, niekomu nie, o tom bude celý život. Dôležité je, aby si si ty bola istá sebou, aby si vedela, že tvoja hodnota je veľká a že ide len o správne uvoľnenie sa, nie o to, aby si glosovala celý večer ;)

smutnadusa22

toto presne trápi aj mna... nemam ani kamosky nemam s kym travit cas... casto si pripadam ako uplne zbytocny clovek na tomto svete...

Kycera

Nemá Ti byť ľudí ľúto. Ani náhodou. Sleduj konverzáciu, uč sa a zapoj sa len vtedy, ak vieš k téme niečo povedať. Po prvom úspešnom pokuse Ti to pôjde ako po masle. : )

sadfasdfasdfasd

Bud sama sebou :) vyberaj si ludi okolo seba pri ktorích sa citis v pohode.. Ak takích ludi budes mat pri sebe budes normalne komunikovať.
Výskusaj napriklad bavit sa o nejakej teme ktora zaujima teba alebo nieco podobne..