problem je inde ?

Príspevok v téme: problem je inde ?
princ bajaja

Ahojte vsetci
Mam problemy uz vyse pol roka hnacky,nechut do jedla,hlasne skvrkanie v bruchu u doktora som bol a vsetko v poriadku .
Pracujem v zahranici a mozno je problem v tom .
Doma mam rodinu a som tu nestastny a v neustalom strese len mi v hlave beha ako by som chcel byt doma, odpocitavam dni a tak .
Proste musim este vydrzat v zahranici nejake 3 roky ale je to velmi tazke.
Pokial som doma je viac menej vsetko v poriadku ale ako odidem s5 od rodiny vsetko sa mi zhorsi mavam hore spominane problemy stale nafuknuty zaludok prehanama ma no som na nervy uz ...
Dakujem za kazdy nazor .

princ bajaja

Moc to odsledovane nemam nafukuje ma ako kedy nie len vzdy po jedle . Skor v posldnej dobe prevlada hlasne skvrkanie (pred tym som to vobec nemaval) . Aj rano ked sa zobudim nepocitujem hlad ale skvrka mi nahlas ,cely zaludok mi ako keby tocilo .
Je jedno co zjem rano jablko ,mal som tazobu na zaludku plus skvrkanie .
Teraz na obed som napriklad mal duseneho lososa s ryzou a tiez hned po najedeni mi strasne asi 10 min skvrkalo v bruchu .
Bol som aj na gastre a negat. stolica negat. kolo. negat krv negat. sono negat.
uz som zreli asi na prasky ...

Kycera

Princ,
čomu sa čuduješ? Na Tvojom stave sa podpisuje strava, nesprávna životospráva, práca, stres, odlúčenie od rodiny,...
Tak porozmýšľaj nad tým, ako sa stravuješ. Všímaj si, po akých jedlách Ťa nafukuje a preháňa.
Takéto stavy môžeš zažiť aj v lietadle, na dovolenke v cudzej krajine,...

princ bajaja

Ja neviem skor by som to pripisal psychike aj ked je pravda ze tu jedavam max 2x denne nakolko v praci sa ani nestiham v klude najest .
Ale je zaujimave ze akonahle priletim na Slovensko som proste uplne iny clovek ,som stastny znova pride velka chut do jedla ,nechapem tomu...