Začnem tak, spoznal som dievča pred 5 mes.,, po mesiaci som jej napisal ze chcem byť viac ako len kamarát. Odpisala mi dlhu spravu, že ona momentálne nechce vztah lebo nedavno sa rozisla.. Ok bral som to a snažil sa dalej.. Volal som ju von ale nemala cas vkuse hento tamto a tak som ju 2 krat poslal kade lahsie cez spravu ze to nema vyznam a zacala bojovať ze vsetko hned zahadzujem. Potom sme spolu boli raz vonku všetko v pohode. ale do dnešného dna sme už druhýkrat nesli vonku lebo zase nema cas, ale su jej prednejsí kamosi ktorí bývaju tam kde ona.. Ked som chcel vediet od nej ze ci nieco medzi nami bude tak mi napise ze moju odpoved stale poznas. Raz mi pise tak ako by chcela vztah a raz tak a už 100 krat som jej napisal nech ma už netrapi lebo je to pre mna tazke..
Snazim sa u nej, nie som ako iní že to hraju na dalsie strany. ale trpezlivost mam len jednu
Neviem co si mam o tom mysliet že clovek si nevie najst cas ist von ale kamosi budu prednejsi alebo co.
Potesil by ma nazor ci ma to význam este o nu bojovat ked nechce vztah momentalne ale zaroven ho aj chce lebo ja uz nechapem
Nechce vztah ale zaroven ho chce
Chce vzťah, ale nie s tebou
asi dam tomu cas, budem menej na fb :D a prestanem sa snazit :D
Myslím, že ti dala dostatočne najavo, že zrovna s tebou byť nechce :) Ako náhle hrozilo z tvojej strany, že kontakt utrhneš úplne, zľakla sa, že stratí tvoju pozornosť, vieš o jedného obdivovateľa menej :)
Keď žena s tebou bude chcieť byť, tak bude a bodka. Keď má nejaký strach, nedoriešené záležitosti, necíti pri tebe istotu, má na to právo, ale v tom prípade to musí nahlas povedať, aby si sa nemusel snažiť ako dilinko :)
Typická žena, nevie, čo chce.
Nedá a nedá pokoj, kým to nedostane! : D
nestastnikos - pozri, tí bývalí sú pre niečo takto otitulovaní!
Takže ak nechceš byť bývalý, tak čakaj, možno budeš budúci.
Neviem...daj tomu čas. Prestaň byť aktívny, ak by niečo chcela, tak sa sama ozve. No ak sa bude len nudiť a nebude mať pri sebe partiu a zavolá ťa von, tak sa vyhovor, že ani ty nemáš čas.
nech sa uvedomí
a ak nie, tak jej problém :D
Ale v podstate my v škole travime veľa času lebo chodí na tú istú školu...a keď mi povie ze dúfa ze budem iný než jej bývalí a ze len ku mne je iná tak co si mám o tom myslieť.
nechce ťa!
no podla toho co pises ste si nie moc blizky, takze by s tebou musela travit cas nasilu alebo tak jak doposial - podla nalady
a tebe na nej tiez bohvieako nezalezi, iba po nej cosi chces a ona nema chut ti to dat, no