Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stuhnuté svalstvo šije a pliec

Stanaaaaa268

Ona u lekára bola, povedal nám, že to má od chrbtice a nie je potrebné podrobnejšie vyšetrenie. Predpísal jej Dorsiflex a odporučil nám Magnézium s B komplexom a C vitamínom od Dr. Max.

Kycera

Stanaaaa,
na stuhnuté svalstvo šije a pliec jej zaberie suché teplo. Masážne lôžko s výhrevom, elektrická dečka na chrbát a krk, zapper,... Počas dňa nech nosí termobielizeň alebo inú bielizeň, kt. jej bude chrbát vyhrievať a na krk mäkký šál,... Nedávaj jej žiadne lieky, ani olejčeky!

To tŕpnutie sa mi nepáči! Hneď ako si medzi skúškami nájde kúsok času, musí vyhľadať lekára. Potrebuje odber krvi na zistenie minerálov, EMG vyšetrenie, príp. endokrinologické.
A tiež poriadne vyšetriť chrbticu!!!

gabona1

Ahoj, ja som si kúpila v lekárni dr.max taký masážny olej na uvolnenie svalov , má taký zvláštny názov - puro sentiel, alebo tak nejak, je výborný. Každý večer mi manžel ponatiera chrbát a mám pocit, že mi to tie svaly uvoľňuje. Nechaj si tam poradiť...

Judit19

Stuhnuté svalstvo treba rozmasírovať, mala by chodiť na rehabiliitácie aspon dva týždne každý deň. Nestačí brať lieky, hlavne ked jej nezaberá dorsiflex, ja s ním mám dobré skúsenosti.

Lubica3

Krk a plece sú na úrovni 5. čakry, môže ísť o nejaký problém v komunikácii, nekomunikovanie, alebo časté a silné hádky, kritizovanie, posudzovanie druhých, seba alebo situácii.