Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám chlapa

Ipsik

Ja neviem, prečo by si tu nemohla dať taký inzerát? Čo je na tom akože zlé? Ešte aj to je zlé? Mala si si tu dať inzerát, že: hľadám Big Foota. Ja by som ti na neho poslal tel. číslo, ale potom čo? Ako čo? Aký by to bol vzťah? Chodili by ste po lese a jedli čučoriedky alebo okrádali turistov? A ako by na vás ľudia pozerali v Kaufláči, keby že sa s ním tam ukážeš? Však by na vás len prstom ukazovali a len by sa pohoršovali. Kto by potom komu ukazoval na hlavu? Vy im, či oni vám? Ja si myslím, že vy dvaja by ste mali skôr pravdu ako ostatní.

Fantasyi

Nechce sa mi citavat medzi riadkami niekoho, kto je akoze vtipny. Mam rada ludi, ktori sa vyjadruju jasne, vecne.
Ved aj ty ma "kvalitne" nasliapnute :))

StaleTaHladam

Fantasyi - to je pravda :D akurát, že ty si presne ten typ, čo medzi tými riadkami čítat nevie ;) človek so zdravým rozumom sa bezdomovcom nestane, za to mnoho 30 roč. vysokoškolákov má na tento spôsob života kvalitne našliapnuté :D

Fantasyi

No ty nemas ziadne naroky, si mala rovno napisat, ze beries hocikoho :)) ved zbal nejakeho bezdaka, to podla opisu by aj sedelo

StaleTaHladam

Pridám sa;) hladám chlapa, kludne bez vysokej, bez obmedzenia veku, lokality, či lojality k svojím kamarátom alebo matke, so zdravým rozumom, drzého s vlastným názorom, s citom pre prstoklad pri komunikácií v materinskej reči, ale šepkať sprosté slovíčka by mi mohol aspoň v jednom svetovom jazyku. Takého, čo zo mňa vytrasie dušu bez zbytočných komplikácií a bude mať v kalendári červenou, kedy mi treba doniesť fľašu vína či nutellu, pratať sa z cesty a nepýtať sa čo mi je. Nemusí mať ani kráľovstvo, koňa, auto, byt, chatu, karavan. Stačí ak pochopí sarkazmus, dosahuje IQ na čítanie medzi riadkami s porozumením a pochopí, že občas chcem mať čas iba pre seba a ak sa ho chce zúčastniť, mal by ma sebou potešiť nie otravovať.Verím, že moje nároky tiež nie su privysoké :D

Oh aha...
A P.S.: ak vieš, že ti to trvá v posteli krátko, požadujem aby si ma spravil prvú ;)

Python

trolluješ alebo čo? Sprav si profil na zoznamke, napr. badoo a zachviľu ti tam napíše zo 20 svalovcov z posilky :)