Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SKLAMANIE

Mesačný princ

lLily - ten link je super :)

A tiež nerozumiem tomu nastúpeniu do auta. To ako keď ja nastúpim k nejakej žene do auta, tak sa mám báť, že ma tam pretiahne alebo mi len fajku spraví? :D

nebláznite ľudia :O

lLily

tak mna by teda tiez nenapadlo, ze ked si niekto sadne k niekomu do auta, tak bude aj sex...to uz aby sa clovek bal na niekoho co i len pozriet alebo prehovorit, aby si ten druhy nezacal cosi namyslat

Fantasyi

To su tie lolitky, ktore su este naivne deti, ale uz sa hraju na vyzrete sexi zeny a nevedia o com je zivot. Hraju sa s chlapmi a zrazu sa cuduju, ked sa nieco stane. Kazda z nich by mala dostat preplesk od rodicov, aby sa spamatala, lebo inak ho dostane od zivota.
A chlapom sa tiez cudujem, ze si nevyberu vyzretu zenu.

Volahn

Bud rada ze to tak dopadlo a si ziva. Mohla si narazit na nejakeho ozaj uchyla maniaka choreho (to ze by si ho len vyhonil je soft pripad...) su aj horsie pripady..ano aj na slovensku su, len tie nejsu tak medializovane...moja znama bola znasilnena chlapom ktoreho namotavala a ked chcel ist na to, cuvla..nasli ju v lese zakrvavenu, dobitu, dokopanu, vytrhane vlasy, vybite zuby...to je tiez taky ten lahsi pripad
ked uz namotavas chlapa alebo mu rovno vlezies do auta a idete...myslis ze ti tam chce nadalej pozerat do oci a hovorit ti aka si krasna? niektore ste neuveritelne blbe

WHISPER

tysi... ti napísala presne!

poznam jednu taku ľahkych mravov "známu" ktora sa zoznamuje s chlapmi cez pokec a skoro kazdy vikend trtka s inym... no proste radodajka.. a raz tak večer pre nu prisiel na aute jeden exot,.. odviezol ju na polnu cestu a ked ona trtkat nechcela lebo nebol jej typ zistila tak on sa pred nou vyzliekol a vyhonil si...

ja nechápem ako moze byť nejaka zena taka jebnuta ze si "nabijáka" hlada takto, resp. sposob stretnutia..
tak ako OK ze hlada niekoho len na sex,...
ale normalna zena sa s takym stretne na káve alebo medzi ludmi na prvom "rande" či si sadnú.. a nie sadať vecer o 22 do auta nejakemu neznamemu.....

tysialejebnuta

trubka...zobral do auta..a co si bola v kome, ci uspana? poznam taketo pi*ce co namotavaju, provokuju chlapov...a tak si to mohol vylozit inak, siel s tebou na istu je*acku, ktoru si mu tym ze si sadla do auta prislubila..nemas sa stykat s debilmi a provokovat aby si si dokazala ze si akoze zaujimava a ked pride na vec chlap je na vine...