Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim pomoc

Príspevok v téme: Prosim pomoc
emmamaria1944

Ahojte potrebovala by som poradiť prosiiiiim... začnem od začiatku. Na našej škole je jeden chalan ktory sa mi strašne páči ale maturuje a za mesiac odchádza zo školy a potom ho už asi neuvidim. Velmi by som sa s nim chcela zoznámiť ale poslala som mu žiadosť na facebook a neprijal mi ju kamaratka tvrdi že to preto lebo ma nepozna ale pár krát sme sa už stretli na chodbe a aj sa namňa pozeral. Poradte mi prosim čo mám robiť aby som sa s nim spoznala.. a myslite že bude trápne keď mu pošlem žiadosť ešte raz? Za odpovede ďakujem.

neviem111111

a preco to riesis cez facebook ked chodite do tej istej skoly? to je taky problem povedat mu ahoj ked ide oproti tebe?
ale teda aj tak si myslim, ze keby si sa mu pacila, nejaka aktivita by bola alebo by prijal ziadost na facebooku. aspon u nas to tak bolo ze maturanti sa vzdy nahanali za mladsimi babami

lLily

a co ti dalej poradila ta mudra kamoska? ja takemuto zmyslaniu velmi nerozumiem, ked si niekto mysli, ze ho k tomu druhemu ten druhy dopravi....rande na (polo)slepo?

emmamaria1944

Velmi sa bojim možno aj preto lebo mi asi na ňom velmi záleži ale stačilo by mi ho spoznať a zblížiť sa s nim ostatné už pojde samo ako sa vravì :(

lLily

mala by si mysliet na to, o co ide tebe, nie co spravi on - to uz nechaj na nom, ale ak mas o nom takuto mienku, tak naco sa vobec o nieco pokusat

Mesačný princ

emmamaria1944 - môže ti byť ukradnuté, že ťa náhodou vysmeje, veď o mesiac ho neuvidíš. A ak to spraví, tak aspoň vieš, že za to nestál :)

emmamaria1944

Velmi sa bojim odmietnutia alebo toho že ak mu dam listok alebo dačo tak ma vysmeje pred svojimi spolužiakmi