Ahojte potrebovala by som poradiť prosiiiiim... začnem od začiatku. Na našej škole je jeden chalan ktory sa mi strašne páči ale maturuje a za mesiac odchádza zo školy a potom ho už asi neuvidim. Velmi by som sa s nim chcela zoznámiť ale poslala som mu žiadosť na facebook a neprijal mi ju kamaratka tvrdi že to preto lebo ma nepozna ale pár krát sme sa už stretli na chodbe a aj sa namňa pozeral. Poradte mi prosim čo mám robiť aby som sa s nim spoznala.. a myslite že bude trápne keď mu pošlem žiadosť ešte raz? Za odpovede ďakujem.
Prosim pomoc
neviem111111 - nie každý má takú odvahu osloviť úplne neznámeho človeka.
A ľudia reagujú dosť podráždene. Minule som chcel jednej pani pomôcť a tak na mňa vyletela. Asi si myslela, že som zlodej.
Ľudia sú všeobecne podozrievaví a nedôverčiví. Ale je to všetko dôsledok tejto ,,doby,,!
Ak ho nedokáže osloviť, tak by som určite išiel do toho papierika. Pretože sa môže stať, že ho aj osloví a povie v tom strese totálnu ,,kravinu,, za ktorú sa bude hanbiť a premárni šancu.
ja by som robila ako neviem. tiez by som ho pozdravila, pripadne sa nieco spytala, hocico. listok by som nemala odvahu strkat. to je pre neviem ake odvazne. nemate tam skolske akcie, premietanie a pod., to by si sa mohla podujat propagovat a akoze kazdeho tam volat..
sak z tych facebookovych vymuelkovanych fotiek ani nemohol vediet, ze to bola ona
lepsie je prejst z reality do virtuality nez naopak, lebo vidi aj na vlastne oci
ako neodhodlala, ved uz mu poslala ziadost o priatelstvo na facebooku. ktore jej zrusil. ja si myslim osobne ze to hovori same za seba. ale teda nech skusa no.
sak sa uz na seba pozerali, tak co tam nazdravi, akruat s abdue cervenat, citit este trapnejsie a v zivote sa k ziadnemu kroku neodhodla, tak to vidim ja, ale tak skusit moze, ked rada zdravka druhych, ja ne
myslim si ze je menej trapne chodit do konca skolskeho roka po skole s tym, ze ju neozdravil, nez s tym, ze mu strcila kontakt a on sa jej neozval...
ake uhybacie manevre? ved co je na tom sa pozdravit ked chodia na jednu skolu? chce sa s nim spoznat. tak asi prvy krok by bolo cloveka pozdravit a nie mu strkat na seba kontakt :D
ja by ho zas velmi nezdravila, bo je to cele trapne, ked je jasne, ze chce nieco ineho, nez zdravit
nemam rada taketo uhybacie manevre
no ja by som mu teda papierik nestrkala. najprv ho skus normalne pozdravit len. uvidis ako zareaguje. ked ta neodzdravi, tak je asi jasne, ze z jeho strany zaujem nebude. ked sa milo usmeje a pozdravi sa ti. tak mu mozes na dalsi raz s pozdravom podat aj papierik. ale osobne si myslim, ze ak by na teba kontakt chcel, tak by si ho zistil - duplom este, ked ti zamietol priatelstvo na fb.
a co sa stane ked ta neodrzavi? no nic. ste v jednej skole, vidate sa na chodbach, tak si pozdravila a co, na tom nic nie je. to na aku cudnu skolu chodis? my sme sa vzdy poznali vsetci od prvakov po stvrtakov a chodili si na stuzkove a na prestavky spolu a vsetko.
Normalne sa smerom k nemu vydas a povies:"Ahoj, toto je pre teba." podas mu kusok papiera do ruky, no a na tom listku bude napisany tvoj kontakt, kde sa ti moze ozvat ak by ta aj on rad spoznal. Potom hned odid a neobzeraj sa za seba.
Konec, bodka, dovidenia alebo zbohom...zavisi od toho, ci sa vobec ozve, potom mozes riesit dalej, dovtedy zbytocne.