Dobry den.
Chcem kupit mame masazny pristroj Jadewell II s infra vyhrievanim a magnetickou terapiou. Ake mate skusenosti s tymto masaznym pristrojom?
Dakujem velmi pekne.
Jadewell II s magnetickou terapiou a infra vyhrievanim.
Priatelia kupila som jadewell 2 cez inzerat a pokazil sa mi zasuvkovy adapter, neviete kde by som mohla kupit novy ? ja som na tom pristroji asi zavisla :-D. Dakujem za pripadne info.
Ja som kúpila prístroj na inzerát úplne nový za 400 eur. To sa este vcelku dá ale 600 je ozaj veľa.
Nehorázne vysoká cena....kto ho kúpi za vyše 600 eur?????
perfektný prístroj....Otec dostal na narodeniny a používame celá rodina.....masér ti tak dobre nevymasíruje stuhnuté svalstvo + infra vyhrievanie a magnety uvolnia do hlbky stuhnutosť. jediné mínus je vysoká cena. Ale pokial by ste sa zložili ako rodina tak to finančne nieje až tak náročné.
Mám prístroj doma. Dosť drahý ale je úžasný na chrbát a chodidlá. Manžel je kamionista minule si ho zobral do Holandska a každý večer sa masíroval hovorí že mňa za masérku už nechce, pretože on má radšej tvrdšiu masáž kedže má úplne stuhnuté svalsto z toho sedenia za volantom :-)
Keďže som mal nehorázne problémy s chrbátom , Možem len odporúčit, prístroj dosť dobre masíruje a magnety len umocnia uvolnenie svalov. Len my ho tak casto pouzivame ze horny potah je uz skoro zodraty tak ho musim reklamovat.