Ahojte nasa macicka je uz po kastracii 8dni vsetko je v poriadku ale aj tak sa chcem opytat ma brusko vyzerat takto? Myslela som ze to je ovysnuta koza ale ked sa toho dotknem je to tvrde. Nenahromadil sa tam hnis vyzera to zvlastne. Dakujem za odpovede
Macickine brusko po kastracii Foto
Ahoj prosim ta posli fotku micky aj do tvare ako vyzera :) musi byt rozkosna
Dakujem za odpovede stehy nejdeme vytahovat ona ma vstrebatelne stehy ktore netreba vytahovat :) tak este pockam ;)
Mohlo sa aj stat, ze ma pruh. Ked vyskakovala, mohlo sa jej to pretrhnut a teraz to tlaci na kozu. Potom treba znova operovat. Ale to asi nie, vyzera to presne tak isto ako mala aj nasa.
S mojou som bola nedavno a tiez sa jej stalo to iste. Je to nahromadena tekutina. Povedali mi, ze ak sa to do tyzdna nezacne zmensovat, tak mame prist. Ale zacalo sa. Uplne zahojenie moze byt aj niekolko tuzdnov :) tiez sa jej to tak po 5 dnoch zacalo robit a nejake 4 to puchlo. Potom uz sa to zmensovalo :) tak jej to sledujte par dni a ak sa to nezmensi, tak tekutinu vytiahnu striekackou:)
Dobry den, v tom strede sa to nehoji, malo by to vyzerat lepsie a urcite bez hnisu. Nemali by ste ist uz zajtra ist na vyberanie stehov? Najlepsie bude, ked kontaktujete svojho veterinara, lebo po sviatkoch je to uz neskoro. Na internete si najdite clanok Ako prezit kastraciu macky - neda sa mi pridat link, tam najdete starostlivost o pooperacnu ranu.
Ja by som šla s minkou na veterinu. Ktožvie čo to môže byť...