Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podraz

Príspevok v téme: Podraz
H8

Ako by ste reagovali kebyze clovek ktoreho zacinate mat fakt ze radi a zacinate mu doverovat vas prave v tej chvily podrazi? da sa povedat ze podkopne vam nohy po tom ako do oci vam cely cas tvrdi ze vsetko je ok a nema s vami ziaden problem. naraz sa z kazdej strany dozvedate aka ste pi*a a iné ... vsade si na vas stazuje a vidite na nom ze vas az nenavidi.

majto

H8. Pokial si presvedcena o tom co pocuvas z kazdej strany ze to je pravda tak ho posli do certa. Musis by o tom ale presvedcena. Aby si nespravila chybu.

denisaf

hc ludi sa nauc brat s obrovskou rezervou a hlavne v zaciatkoch ked ich spoznavas lebo zo zaciatku je kazdy mily a uzasny ale pockaj si kym casom ukaze svoju pravu tvar... ja som sa v zivote dost popalila taktiez a odvtedy uz viem ze napríklad ani dobrej kamaratke nemozem povedat uplne vsetko a osobne veci... proste naozaj nikomu nemozes verit na 100 % a veci ktore by niekto proti tebe mohol zneuzit si nechavaj len a len pre seba.... najlepsie je bavit sa len tak zbezne nic osobne nevytarat do sveta....

lLily

jaj to sa deje v plytkych vztahoch bezne...mne sa to udialo zopar krat v detstve a hned som pochopila, ze s takmymi ludmi netreba stracat cas ani sekundu, pretoze ja viem svoje fakty a voci nim je akekolvek klamstvo a spiknutie druhych prislabe