Veľa priberám v 13 rokoch a nerastiem

uterak

S tym nic nespravis, lebo niektorym dievcatam sa prave v 13tich rokoch definitivne zastavuje telesny rast do vysky a idu oble tvary, rastu prsia a zadok, stehna a brucho, uklada sa tuk vsade mozne, kde sa len da. Niektore baby s oneskorenou pubertou rastu do vysky medzi 14tym a 16tym rokom zivota, narastu v tom veku aj o 20 cm, ze sa im strie urobia na chrbte, hoci aj boli na zs najnizsie z triedy a prsia nikde. Kazda je ina. Vela toho nespravis, mozes tak nanajvys navstivit lekarku a poprosit ju o rastovy hormon, krpci ho zvyknu brat, vraj sa da takto nieco napravit, ale len do urciteho veku. U teba este nie je neskoro, za opytanie nic nedas, skusit by si mohla.

WHISPER

ako píše lienka.... pozri sa na svoju mamu, babku... ak ony maju široke stehna, boky tak ich budeš mať aj ty... pomože iba cvičenie v takom pripade zamerane na tie partie rizikové...

lienka_1

ahoj.....no ono je to take diskutabilne....13 rokov to je taky vek, ze mozes pribrat a zachvilu sa vysvihnes do vysky.....ale este by som zvazila cvicenie ak sa citis neprijemne.....alebo ci taka postava nemoze byt dana geneticky :/ vsetko treba preverit

WHISPER

treba sa hybať, šport, začni chodiť behavať kym sa nezagulatiš natolko ze to už bude problem zhadzovať... a zdravo sa stravuj, ziadne sladkosti, radsej jablko, banán.. jogurty s vločkami...

Gima

Zlatino, v tvojom veku mi stačilo si kupiť acidofilne mlieko - Acidko a chudnutie bolo jednoduche. Dalej som občas vypila šťavu z kyslých uhoriek a chudlo sa lahšie. Dobrý je aj zavaraný ananás.