Moda

Príspevok v téme: Moda
evusak

Dobry den. Rada by som sa vas opytala na nazor ohladom legin. (viem ze toto nieje na taketo veci najlepsia stranka ale mam ju overenu a vzdy som tu dostala dobre rady a nazory :))
Sok pomerne dost vysoka a stihla, ale mojim nejvacsim neprietelom su leginy. Aj ked ich strasne rada nosim tak nikdy nikde nemozem zphnat leginy ktore by mali spravnu dĺžku. Vzdy ich mam tak zhruba 4-5cm nad členkami a to sa mi zda uz prilis kratke. A nech sa dostanem k tej ottazke: myslite si ze nieco take vyzera az moc zle? Po pripade nemate nejake tipy kde by som nasla dobre padnuce leginy?

Isue

Osobne sa tým nejak netrápim, že či ich budem mať po členok alebo nižšie alebo vyššie. Keď sa mi páčia a sú za dobrú cenu, tak kúpim.

gimbaska

skusila by som na tvojom mieste skor fitnes leginy ako tie obycajne, vies z nejakeho sportoveho obchodu, tam je podla mna v tomto smere vacsi vyber aj z dlzok

majusaa

vidis a ja mam zas uplne opacny problem, ze su mi skoro vsetky leginy dlhe a ja by som prave chcela take kustik nad clenok. no naucila som sa hlavne teda pozerat dlzku legin a skoro na kazdej stranke maju aj dlhsie no aj kratsie

gemma1406

I'm delighted to have read your post. However, I should make a few general observations. Excellent article, perfect website design mapquest driving directions.

Julka266

By mi nenapadlo, ze prave tam sa budu dat zohnat. Ale tak zase za tu cenu, co oni maju veci nemozes cakat neviem aku kvalitu.

masajasa

Vidim, ze prispevok je starsieho datumu, ale tiez som mala dlho tento problem, zohnat leginy, v ktorych by som nevyzerala, ze su mi male. Jednu dobu som si nakupila v Primarku, tam mali take fajne, aj farby rozne, akurat nevyhoda, ze nie je to az taka kvalita.