Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflux?

Príspevok v téme: Reflux?
Berwnic

Ahojte,
chcela by som Vas poprosit,ci ste sa s tymto stretli,alebo ci ste to nebodaj aj vyriesili.

Z nicoho nic,som mala pocit v hrdle,ako keby som zle prehltla liek (beriem vyzivove doplnky,takze prehltam denno denne pirule). Hovorila som si,ze asi sa mi tam pirula zasekla,alebo podrazdila hltan,tak som si z toho nic nerobila a pila viac vody, lenze na druhy den, pri prehltani ma to trosku zacalo boliet,bolo to neprijemne a zacalo ma boliet aj za hrudnou kostou.

Tak som googlila,googlila a nasla som,ze by to mohol byt reflux. Isla som si kupit talcid, trosku som nasadila dietu,ale nemam pocit,zeby mi to pomohlo. V hrdle uz ten pocit nemam,ale za tou hrudou ano. A hlavne sa mi objavilo palenie hrdla a stale mam pocit,ako keby som mala hnusny pach v ustach. A to naduvanie mi sposobuje uz aj bolest usi. Nemam ani chut jest, lebo to zabolenie za hrudou,ked mi prejde susto cez pazerak...Tak som zase sla do lekarne a dnes som uzila prvykrat Nolpazu.
Neviem teda urcit, ci sa to lepsi alebo nie.

Ako ste sa toho zbavili? Kazdy mi hovori,ze to prejde,ze s tym nemam ist k doktorovi. Ked to mam prvykrat, ze mi cosi nesadlo. Aj ked citam pribalove letaciky, ze uzivat tyzden, dva. Momentalne ani nemam cas ist k lekarovi, nie kvoli praci, ale osobne zalezitosti mi to nedovoluju.

Dakujem pekne za odpoved.

fiona fan

ahoj reflux sposobuju lieky, aj niektore potraviny. tazko posudit z coho to mas. ja mavam take problemy ked zjem nieco mastne. upravila som jedalnicek a problemy zmizli. na reflux pomaha aj halicid, vyskusaj.