Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vlasy stale vypadavaju

Príspevok v téme: vlasy stale vypadavaju
simona656377

Prosim poradte mi niekto!!! Uz od augusta mi neuveritelne vypadavaju vlasy,v januari sa to zlepsilo,ale teraz sa to opät zhorsilo. Mam 17, bola som na vsetkych moznych vysetreniach a uz ma asi maju za blazna. Mam vsetko v poriadku,aj hormony. Ale tie vlasy mi (hlavne po umyvani) lezu dole a iba na jednej strane,nerozumiem tomu!! Zdravujem sa zdravo,jem vela ovocia,.... Uzivala som aj Forcapil,ale vysledok nebol ziadny. Ani vtieranie kadejakych vodiciek mi nepomaha. V rodije maju vsetci normalne vlasy. Prosiiim poradte nieco, prisla som uz o polku vlasov a su velmi jemne a krehke. Su ako paperie!! Mam z toho depresiu a je mi velmi smutno za mojimi hustymi vlasami... Tak sa o ne staram a vysledok ziadny....

Noelinka

Príčinou vypadávania vlasov môže byť aj náhly úbytok hmotnosti, nedostatok železa, diabetes, poruchy štítnej žľazy, lieky stres, zlá výživa a nedostatok niektorých vitamínov, mechanické namáhanie vlasov (sťahovanie a nadmerné česanie vlasov), poškodenie vlasov chemickými farbami či trvalá a časté umývanie vlasov nevhodnými šampónmi...
Prírodná a doplnková liečba je zameraná predovšetkým na padanie vlasov spôsobené celkovým vyčerpaním organizmu a chemickým poškodením vlasov Spočíva v:
úprave životosprávy – dodržiavanie zásad racionálnej výživy: obmedzení bieleho pečiva, výrobkov z bieleho cukru, instantných výrobkov a alkoholu (ochudobňujú organizmus o potrebné vitamíny a minerály) uprednostnení stravy bohatej na zeleninu, ovocie, strukoviny, celozrnné pečivo a obilniny, biele mäso, semienka a oriešky
doplnení nedostatku vitamínov a minerálov pravidelným príjmom kvalitných potravinových doplnkov používaní prírodných šampónov a farieb na prírodnej báze detoxikácii organizmu a posilnení imunity terapii profesionálnym biostimulačným vlasovým laserom v salóne lekárskej kozmetiky alebo BIOstimulom (liečebné polarizovatelné svetlo) pre domáce použitie

simona656377

Dakujem Vam a ten Revalid si idem dnes kupit. A myslela som si, ze mam nieco s tou stitnou zlazou, ale nemam. Ja neviem, preco stale vypadavaju... ked mi nic nie je.. :-((

KarolinaGustova

Ahoj baby, uz rok a pol sa trapim s tým, ze mi je casto teplo. Citim take teplo hlavne v tvari, horia mi usi aj lica. Vacsinou to trva niekolko dni a vtedy sa aj dve, tri noci dost potim a niekedy som cela roztrasena a bucha mi srdce. Po par dnoch to prejde a potom mi je dobre. Najprv sa mi to objavovalo len pred mendzesom, ale potom sa to nejako zacalo objavovat hocikedy nezavisle od cyklu. Dokonca mi to prestalo na pol roka a potom sa mi ten stav zase vratil. Moja Dr. mi povedala, ze musi porozmyslat kam ma este posle. Krvny obraz, zelezo, magnézium mam v poriadku, hormony u zenskej Dr. tiez O.K. Robili mi aj stitnu zlazu a nadoblicky, ale zatial len krvne testy a všetko mam idealne, na vysetrenie ma objednali az v juli. EKG v poriadku. Neviete mi poradit, co by to mohlo byt, kam by som mozno mohla moju Dr. naviest? Mne ani tak nejde o to aby to preslo, ale o ten strach, ze mi nieco je a ja neviem co. Dakujem za kazdu radu.

lLily

moze byt aj stresom pred maturitou....a kto ti zistoval hormony? bola si na endokrinologii? mne takto pekne povypadali v 15-tich kvoli stitnej zlaze

WHISPER

zo dna na den ti nezaberie nič...

kup si Revalid... ja čakam mi ma prist som si objednala znovu na pilulka.sk
testujem na sebe vsetko mozne a jedine u čoho boli vysledky je revalid.. ale treba ho brať po jedle, nikdy! nie na lačno je tazky na zaludok, ale da sa to vydrzat, hlavne prvy mesiac intenzivnej kury 2-2-2tbl ... kedy kus citiť ťažobu na zaludku...ja som mala len take mierne chvenie.. potom ked som brala uz len 1-0-1 už v pohode..

a pravidelne použivam vlasovu vodu mala som lopuchovu, teraz mam zihlavovu,.

kup si ricinovy olej v lekarni a rob si zabaly
ricinovy+kokosovy+slnecnicovy (čo maš doma)+žltko
=na suche vlasy, aspon na 1hodinu, 1x do tyzdna..

ja neviem čo je forcapil a ani som o tom nepočula ani od znamych.. takže to nebude nič podstatne, učinne...