Prosim poradte mi niekto!!! Uz od augusta mi neuveritelne vypadavaju vlasy,v januari sa to zlepsilo,ale teraz sa to opät zhorsilo. Mam 17, bola som na vsetkych moznych vysetreniach a uz ma asi maju za blazna. Mam vsetko v poriadku,aj hormony. Ale tie vlasy mi (hlavne po umyvani) lezu dole a iba na jednej strane,nerozumiem tomu!! Zdravujem sa zdravo,jem vela ovocia,.... Uzivala som aj Forcapil,ale vysledok nebol ziadny. Ani vtieranie kadejakych vodiciek mi nepomaha. V rodije maju vsetci normalne vlasy. Prosiiim poradte nieco, prisla som uz o polku vlasov a su velmi jemne a krehke. Su ako paperie!! Mam z toho depresiu a je mi velmi smutno za mojimi hustymi vlasami... Tak sa o ne staram a vysledok ziadny....
vlasy stale vypadavaju
Príčinou vypadávania vlasov môže byť aj náhly úbytok hmotnosti, nedostatok železa, diabetes, poruchy štítnej žľazy, lieky stres, zlá výživa a nedostatok niektorých vitamínov, mechanické namáhanie vlasov (sťahovanie a nadmerné česanie vlasov), poškodenie vlasov chemickými farbami či trvalá a časté umývanie vlasov nevhodnými šampónmi...
Prírodná a doplnková liečba je zameraná predovšetkým na padanie vlasov spôsobené celkovým vyčerpaním organizmu a chemickým poškodením vlasov Spočíva v:
úprave životosprávy – dodržiavanie zásad racionálnej výživy: obmedzení bieleho pečiva, výrobkov z bieleho cukru, instantných výrobkov a alkoholu (ochudobňujú organizmus o potrebné vitamíny a minerály) uprednostnení stravy bohatej na zeleninu, ovocie, strukoviny, celozrnné pečivo a obilniny, biele mäso, semienka a oriešky
doplnení nedostatku vitamínov a minerálov pravidelným príjmom kvalitných potravinových doplnkov používaní prírodných šampónov a farieb na prírodnej báze detoxikácii organizmu a posilnení imunity terapii profesionálnym biostimulačným vlasovým laserom v salóne lekárskej kozmetiky alebo BIOstimulom (liečebné polarizovatelné svetlo) pre domáce použitie
Dakujem Vam a ten Revalid si idem dnes kupit. A myslela som si, ze mam nieco s tou stitnou zlazou, ale nemam. Ja neviem, preco stale vypadavaju... ked mi nic nie je.. :-((
Karolina, mne to pripomina predcasnu menopauzu alebo nejaky druh neurozy ci fobie.
Ahoj baby, uz rok a pol sa trapim s tým, ze mi je casto teplo. Citim take teplo hlavne v tvari, horia mi usi aj lica. Vacsinou to trva niekolko dni a vtedy sa aj dve, tri noci dost potim a niekedy som cela roztrasena a bucha mi srdce. Po par dnoch to prejde a potom mi je dobre. Najprv sa mi to objavovalo len pred mendzesom, ale potom sa to nejako zacalo objavovat hocikedy nezavisle od cyklu. Dokonca mi to prestalo na pol roka a potom sa mi ten stav zase vratil. Moja Dr. mi povedala, ze musi porozmyslat kam ma este posle. Krvny obraz, zelezo, magnézium mam v poriadku, hormony u zenskej Dr. tiez O.K. Robili mi aj stitnu zlazu a nadoblicky, ale zatial len krvne testy a všetko mam idealne, na vysetrenie ma objednali az v juli. EKG v poriadku. Neviete mi poradit, co by to mohlo byt, kam by som mozno mohla moju Dr. naviest? Mne ani tak nejde o to aby to preslo, ale o ten strach, ze mi nieco je a ja neviem co. Dakujem za kazdu radu.
moze byt aj stresom pred maturitou....a kto ti zistoval hormony? bola si na endokrinologii? mne takto pekne povypadali v 15-tich kvoli stitnej zlaze
zo dna na den ti nezaberie nič...
kup si Revalid... ja čakam mi ma prist som si objednala znovu na pilulka.sk
testujem na sebe vsetko mozne a jedine u čoho boli vysledky je revalid.. ale treba ho brať po jedle, nikdy! nie na lačno je tazky na zaludok, ale da sa to vydrzat, hlavne prvy mesiac intenzivnej kury 2-2-2tbl ... kedy kus citiť ťažobu na zaludku...ja som mala len take mierne chvenie.. potom ked som brala uz len 1-0-1 už v pohode..
a pravidelne použivam vlasovu vodu mala som lopuchovu, teraz mam zihlavovu,.
kup si ricinovy olej v lekarni a rob si zabaly
ricinovy+kokosovy+slnecnicovy (čo maš doma)+žltko
=na suche vlasy, aspon na 1hodinu, 1x do tyzdna..
ja neviem čo je forcapil a ani som o tom nepočula ani od znamych.. takže to nebude nič podstatne, učinne...