Co myslite moze clovek byt pritazlivy len na zaklade sebavedomia hoci by bol skaredy ako noc? Ja tomu velmi neverim ale vsade je to tak prezentovane...
Je sebavedomie dostatocne atraktivne?
www.youtube.com
Venujem Ti, Jatt, ako odškodné túto skladbu. The best metal singing and bass guitar playing in the world, if you like MUSIC.
Kde si Jatt a prepáč tú paródiu, chudnem, tak mi prepína, aj brat sa ma opýtal najprv logicky, že: ty si ch.j? Ale on len chcel povedať: schudol si? Tak ako Jatt, vymyslíš mi nejakú rozprávku, nech už pôjdem spať? Ak nie, tak začnem ja: do lesa šiel ujo Laco, pohrýzol ho hnedý maco. Odhryzol mu ľavú nohu, ujo Laco mal zas smolu.
Jatt, my máme také tváre, že sa nehodíme ani do TV, ani do rádia, len na net, že? Ale zase si o sebe isto, pri maximálnej skromnosti, nemyslíme, že nie sme krajší ako oni, nie, nie, to isto nie.
Jatt, keď tak pekne štylizuješ vety, čo som si voľky nevoľky musel všimnúť, nemohol by si mi vymyslieť nejakú rozprávku na dobrú noc. Ale aby to bolo niečo asexuálne (chcem spať pokojne), trebárs niečo s medvedíkmi.
Medvedík! Medvedík! Medvedík!
Áno, sebavedomie má niečo do seba, ale aj cieľavedomosť je tiež dôležitá. Tiež ide aj o to, čo žene viac imponuje.
urcite ano
Rumburak, to isto nie.
Ja nie som Jatt, len som ho trochu parodoval. Prepáč Jatt, ale máš ty niečo do seba.
Jatt by isto povedal: sebavedomie človek môže aj nemusí mať, závisí to od mnohých faktorov, ktoré počas vývinu vplývali na daného jedinca, všetko to isto už začína vnútromaternicovým vývinom a faktormi, ktoré ovplyvňujú nového človeka, plod. Tiež je podstatné, či je budúca matka fajčiarka alebo či si aj rada vypije. Veľmi rozumne píšem a uvažujem, toho som si vedomý:-) Ale nie, isto netrpím prehnaným sebavedomím, zase tiež netrpím falošnou skromnosťou, ku ktorej som počas vnútromaternicového vývoja isto nebol vedený. Veľmi dobre si pamätám, čo mi hovorili rodičia a už vtedy mi bolo úplne jasné, čím budem, keď budem veľký. Teraz už len veľké diela a veľké peniaze, prepáčte už začínam chcieť byť trochu unavený. Ale viem si rozkázať, tak tu s Vami ešte trochu pobudnem.
atraktivne je iste vyzarovanie cloveka. Sebavedomie je v tom zahrnute.
ano, sebavedomie je dostatočne atraktívne.
Je jedno či je to chlap alebo baba, ak viem kto som, poznám svoje klady i zápory, nehrám sa na niečo ale som sama sebou a viem sa prejaviť MNE príjemným spôsobom, také to balansovanie - občas slušňáčka občas drzaňa :D ano také niečo je veľmi príjemné sledovať na chlapovi (a na babe tiež, hoci nie som lesba, len sa mi páči to vidieť na človeku:)
O akom sebavedomí píšeš? Ak o "zdravom", tak áno, sú ľudia, ktorých zaujmeš tým, že si správne sebavedomá a nemusíš byť pritom modelka. Nečakaj, že ti k nohám padnú masy a budú ochkať "aká nádherne sebavedomá, aj keď nie moc pekná". Nikdy sa nebudeš páčiť obrovskému množstvu ľudí, s tým sa treba zmieriť a potom ti nebudú napadať ani takéto otázky :D
Zdravé sebavedomie vychádza podľa mňa aj zo sebalásky. Jedno bez druhého nemôže byť. Atraktivitu nie každý vníma len skrz nádhernú tvár. U mňa to tak rozhodne nie je a u ľudí, čo poznám osobne, tiež nie. Nestalo sa ti nikdy, že si spoznala napríklad krásnu ženu, dobre oblečenú, ale podľa toho ako rozprávala a čo z nej vyžarovalo, ťa zrazu prestala zaujímať jej tvár?
Kriste Jatt to nemozes napisat jednoduche ANO?