od koho je najlepsie vziat si pozicku? skusenosti

Príspevok v téme: od koho je najlepsie vziat si pozicku? skusenosti
Danuska6oo

ahojte ludia... chcem sa vas spytat od koho je najlepsie vziat si pozicku 500 eur? mamina mi minuly rok pozicala na vodicak ktory som si tento mesiac dokoncila a chcem jej peniaze vratit no kedze s platu taham aj svoje naklady nemozem jej ich vratit v celku a hned lebo mi to nevychadza....chcem sa spytat od koho mate pozicky vy ale len seriozne firmy napríklad postova banka alebo nejaka seriozna institucia.... dakujem inak som zamestnana so zmluvou na dobu neurcitu uz rok od maja minulého roka

denisaf

mhmh prehanas to ako ju mozu vystahovat za 500 eurovu pozicku? :-D dnes si ludia beru tisice a uvery 500 eur je malina ....

mhmhmh

No ty s tvojim kuracim mozockom si idealna obet vsetkych, ktori ponukaju pozicky. Nemam slov. Matka ti pozicala bezurocne a bez zavazneho splatkoveho kalendara. Mozes mi odpovedat na otazku, z akeho pripeceneho dovodu si chces brat pozicku od vypalnikov, ktorym zaplatis hromadu penazi naviac a ak sa omeskas so splatkami, moze to skoncit exekuciou? Ako ti tu uz napisali - splacaj po mensich sumach, aj ked to bude 10 EUR mesacne, len si neber pozicku!!!!! Hlavne teda s tvojim obmedzenym uvazovanim nie.

Andrej B

Ak chcete pôžičku tak skúste www.rychleonlinepozicky.sk ja som si otial bral pôžičku a som spokojný peniaze som mal do 30 min na účte po vypísaní a schválení žiadosti, u iných mi pôžičku vždy zamietli a tu som to mal hneď schválené takže super :)

kafe

blázniš?? Pekne sa s mamou dohodni, že jej to splatíš mesačne po 50/20/100 juro + jej dáš 50 alebo xy naviac. To prečo chceš platiť radšej cudzím, ako sa dohodnúť s vlastnou mamou?
Pôžičku nikdy, lebo sa z toho nevyvlečieš.

Jax

Aku mas banku? Mbank ma akciu ze konkurencne ponuky podliezaju tusim o 0,5%.
Osobne by som si vsak nepoziciaval. Vracaj jej to po castiach kazdy mesiac. Radsej by som zaplatil aj ten urok mame, ako banke.