Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem zniesť že som sa dala dokopy s mužom ktorý má dieťa

Príspevok v téme: Neviem zniesť že som sa dala dokopy s mužom ktorý má dieťa
1smutna1

AHOJTE, mám skvelého chlapa, máme super vzťah, ale ja mu chcem byť všetkým, chcem byť to najviac čo on je pre mňa, no pre neho je najviac oboje, aj ja aj syn. So mnou je ovela viac času ako s malým so mnou zostarne, sme sa našli sme úplne rovnakí cítime to tak,..ale ja vidím že to nikdy nebudem o nás dvoch. Mám sa hanbiť že to takto cítim? Lenže ja žijem len pre neho potrebujem to isté...spravila som chybu, však? že som šla do takéhoto vzťahu.

masrada

Pravdepodobne si este prilis mlada, aby si sa starala niekomu o dieta. Lepsie by ti bolo z toho vztahu radsej vycuvat a najst si niekoho, kto este ziadne deti nema, kto je tvojmu veku primerany, mozno, ze aj o nejaky rok, dva mladsi, to nevadi... a riesit vztah tak pomaly, postupne. Ze najskor sa spoznavat, chodit spolu, zbierat spolocne zazitky, take zazitky, kde je to len o vas dvoch... a az potom, neskor, po dlhsom trvani vztahu, ked uz budes po 30tke, potom si urobit vlastne deti v case, ked uz budete obaja citit, ze uz by to dieta malo prist, uz je cas posunut vztah dalej... Neriadit sa rodicmi a svokrovcami a hlavne nepocuvat ich podpichovacne reci, ze kedy bude dieta, a tak... lebo oni zazili mladost v obdobi komunizmu, kde kazda 19rocna uz mala decko, ale vtedy bola ina doba a dnes je tiez ina. Takze aj peniazky setrit treba, nie je to dnes jednoduche. Preto je lepsie materstvo radsej odlozit, vsetko ma svoj cas. Chapem, ze je asi dost tazke pre teba prijat novy fakt, ze nie ste najskor dvaja, ale hned traja. Na taketo veci musi byt zena psychicky pripravena. Najlepsie je fakt pre teba radsej sa pratat z takeho vztahu, podla toho, co pises, aj sama to tak citis. A neboj sa, urcite najdes niekoho, kto ti bude vyhovovat :) Aj vztah k detom je vec taka, ze dnes je "malo deti okolo nas", cize ty asi tiez patriz medzi zienky, ktore uz davno nemali okolo seba ziadne male dieta, napriklad v rodine, u susedov, niekde nablizku... takze vlastne ani nie si zvyknuta na "detsku spolocnost", co je uplne v poriadku. Aj preto ti je to cudne, ze sa zrazu odkialsi priplietol do tvojho zivota maly chlapcek, ale ty este na toto potrebujes cas, vela casu...

Qwerty

Vypis si pre a proti a racionalne sa rozhodni teraz, kym este nie ste manzelia. Ber do uvahy fakt, ze ak by ste ako manzelia nadobudli majetok, dieta bude dedicom.

1smutna1

To je iné, lebo by bolo naše....toto je cudzie dieťa darmo že je jeho ale je aj z nej...a ešte sa povahou začína aj podobat na ňu...

lLily

dieta je dieta, to je celkom iny druh puta - ty mu nikdy nemozes dat to, co mu dava jeho syn, tak ako ani jeho syn zas to, co mu davas ty....pokial s vami nespava aj v posteli, tak ok

1smutna1

Prečo nemožem byť prvoradá? Dieta miluje to je normalne otsovské, ale k cudzej osobe vytvorit puto lasku a partnerstvo to je už nič podla Váš že? Tak načo sa snažiť keď podla vás su deti na prvom mieste

Nora968

Ahoj 1smutna1.
Neviem kolko ma maly rokov, ale ver ze ako bude dospievat, tinedzer a vsetko co k tomu parti, bude ti to vadit este viac.
Sama mam manzela ktory ma 3 rocnu dcerku. Zije s mamou. Moj muz ich navstevuje par krat do roka. Prve dva razy ma tahal so sebou co mi bolo velmi neprijemne, necitila som sa dobre v spolocnosti jeho byvalej manzelky. Dcera mi ako taka nevadi, mame zatial dobry vztah. Skor mi prekaza vztah manzela a jeho byvalej. Je pochopitelne ze musia spolu casto komunikovat kvoli dcere ale citim sa hlupo niekedy.
Takze co by som ti poradila - najlepsie je najst si muza bez zavazkov a zacat rodinu s nim. ten tvoj uz v podstate rodinu ma. a ty nikdy nebudes pre neho viac ako dieta to ani nemozes cakat.

Uriel

Povedz mu nech sa ho zbaví :) Hrôza s tebou si priveľmi závislá na priateľovi to keby mal psa aj tomu by si závidela ?