Ahojte...potrebovala by som Vas nazor .... nakolko nemam vela kamaratok, nemam koho poziadat o radu. Radsej sa poradim u neznamych ludi ktori su pre mna nestranni a maju svoj nazor.
S mojim ex sme sa zacali od oktobra stretavat....ja som odmietala, nakolko som po 6rokoch spoznavala vela novych ludi, nadobudla pekne zazitky dva mesiace trvalo kym som sa s ex nevidela ani ziaden kontakt medzi nami nebol.... po dvoch mesiacoch sa ozval, volal ma vonku, aj ked som odmietla volal ma niekolko x a skoro kazdy den alebo vikend...odmietala som. Nechcela som nic s nim, nakolko je workoholik zaraba rad co je super ale mna vztah s nim nenaplnoval pre nedostatok casu travenia so mnou.... povedala by som, ze sme boli spolu uz len kvoli sexe. Ked som mu zacala po 2 mesiacoch chybat vzdy mi vypisoval ako sa mam a vzdy ma volal vonku.... odmietala som a zacal pre mna chodit do prace. Nemala som srdce na to neist ked sa doteperil az ku mne a tak zacalo aj nase stretavanie .... je sice pravda, ze som chodila z lutosti a citila som taky akoby odpor. kedze som si vela krat citala nase konveracie kde mi neraz napisal ze sa nase stretavanie musi skoncit, a zrazu uz ma chut ist na kavy ktore ho tak nudili ...pretoze kavy bol nas 6 rocny spolocny cas nakolko k sebe domov nechodime u nejakych dovodov. Ci sme sli vonku cez tyzden ci vikend ci bolo poobedie ci bolo 10hodin vecer chcel ma vidiet nemal problem kedykolvek somnou ist.... zacal ma bravat na vecere , uz som citila, ze je oat ten chlap ktoreho som spoznala na zaciatku .... neskor sme spolu zacali opat spavat ...vsetko super, citila som sa stastna.... mal kludnejsie obdobie v praci preto mi venoval vsetok volny cas . Spravala som sa chladne , skusala som si ho, jeho trpezlivost, vraciala som mu vycitky ked sme si v niecom nesadli, vybuchla som a tiez som povedala ze sa nemozeme stretavat , vytykala som aj miinulost , riesila som voloviny, skusala som , ci neprestane mat zaujem sa so mnou stretavat , nestratil ho. Odkedy som mu sadla prvy x po dvoch mesiacoch do uta kazdy bozi den ma nosi z prace a ide so mnou cez vikend von, na kavu.....Namotala som sa.
Teraz uz asi mesiac trva ze som na tom bode kde soom bola pred rokom... stale nie sme vo vztahu hoc tak figurujeme, na vianoce sme si kupili darceky aj sviatky a tak ale oficialne spolu nie sme. On ma teraz opat vela klientov (je trener) a nas spolocny cas vyzera tak ze kazdy den ma hodi domov z prace cesta trva asi 15minut a cez vikendy piatok sobota sme spolu na kave na dve hodinky nedelu uz obmedzil chce si oddychnut...ale na cvicenie sa citi vzdy. Sestra ma priatela a ten aj po 12tke pride co len na chvilu aby ju videl alebo idu na kavu....najest sa alebo nieco, proste vidia sa. Mne moj povie ze uz nema 25 ale 30rokov a nevladze ako niekedy, ale zeny, Vam by stacil takyto cas ? kamosiek vela nemam , nemam sa ako zariadit a co mam maju svje polovicky bud s nimi byvaju alebo su proste s nimi.... jednoducho tento cas mi nestaci , navrhla som mu aby sme sa porozpravali , ako to so mnou mysli sa ho chcem spytat ....
Vytykala som mu , ze mi uz nevie ani za cely den napisat sms ako sa mam ako v praci....jedine co mi napise ze bude o siestej na parkovisku ...toto je nas kontakt.... cele dni nic nic vecer ma hodi domov trosku porozpravame pride vikend ideme na dve hodinky vonku a cely den nic nic .... prehanam to alebo mate u mna pochopenie? mam 22 on 30....
ked takto sedim doma , som strase smutna a vea premyslam....uvedomujem si , ze cas ide, roky idu a pokrok ziaden... uvazujem, ci ma buducnost byt s muzom ktory sice rad zaraba peniaze, chce pre "nas" to najlepsie ale ked sa mu v praci dari az azz ja som na druhom mieste. Preyslam, ze ak by som mala zit s takym clovekom , ci nedopadnem tak ze budem cele dni sama a vecer ked UNAVENY pride domov co s nim....
dakujem za nazory