Endometrioza alebo myom?

Príspevok v téme: Endometrioza alebo myom?
Majka835

Prosim viete poradit.Mam pocit tlaku a plneho podbruska ,dostala som medzi tym menzes ale skor o 6 dni,bolesti som mala dost pocas krvacania.Bola som u gynekologicky ta ma len vysetrila pohmatom nakolko nema sono v ambulancii tam pojdem neskor.Moze sa takto prejavovat endometrioza alebo myom?Inak ziadne spinenie nemam pokial nemam menzes.

Majka835

Ďakujem za odpoveď. No mám strach aj ísť na to sono brucho má nebolí takmer vôbec len pri tom menzese.Skôr má trápi ten tlak v bruchu akoby som tam niečo mala a je mierne nafuknute.Viem už maľujem certa na stenu ale bojím sa.

WHISPER

pokial nemá sono v ambulancii zmen gynekologa,..lebo dnes už každy poriadny gynekolog sono v ambulancii má..!

a endometriozu ti vedia diagnostikovat iba laparoskopicky, minule o tom bola aj reportáž tušim v reflexe... ze je uz na to nejaky liek ze tie zeny nemusia trpiet,..

lebo endometrioza sa prejavuje nevydržatelnymi bolestami, ze nezaberaju lieky od bolesti...a žena nevie fungovať..

inak si netreba vymyšlať diagnozy...
u každej zeny je to inak,..
su zeny ktore pri kramoch maju pažravost, niektore nafuknute brucho, ine nechutenstvo, ja mam pred krámamy niekedy nafuknute brucho-podbruško ako tehotna,.. raz mam bolesti na zdochnutie že si musim dať Algifen a dalsi mesiac mi stači len v prvy den jeden ibuprofen ...