Ako mať dlhšie riasy?

5ka_Nova

hej hej určite chcela morske riasy. človek chce trocha pomôcť atakto dopadne.
Keby som robila reklamu a zaklada tú tému tak si dám sakra pozor či mi otázku neodsekne. A hlavne by som tam postla aspon 3-4 ďlašie komenty, ktoré by dané sérum chválili a jeden o tom, že to nemalo efekt nech to naozaj vyzerá dôveryhodnejšie. Najedešn link sa naozaj nik nenamotá.
logovanie ip ti nepomôže. jediná ako tak spoľahlivá vec(nie neprekonateľná) je povinná registrácia s sms verifikáciou, keď chceš zabrániť self reklame a používaniu viacerých účtov.

Obchodnik654

Bozeeee toto je ake lacne vtieranie sa. Normalne mi to lezie na nervy. Jednak otazka nie je dokoncena, cize ako je mozne urobit odpoved. Co ak sa chcela pytat na morske riasy? (ak teda otazku nepolozila sama odpovedajuca - skoda ze sa uz nezverejnuju IP adresy...)
A jednak si treba uvedomit, ze sem chodia predovsetkym zufalci, ktori maju nejake problemy, ziadny happy zivot a maju hlboko do vrecka - ale budiz, aky pristup, tak sa dari v obchodovani :)
Co tak si radsej zaplatit reklamu v casopisoch a TV? Nech sa ukaze ci je produkt skutocne dobry a oplati sa investovat do jeho reklamy...