Preco je lepsia zena skusena ?vcom je horsia zena ak je panna vneskorsom veku neni to jedno ,neni lepsie byt trpezlivy a pockat do manzelstva ,naozaj kazdy vnima partnera ktory nikdy nesexoval ako divneho ,ved keby platilo pravidlo cim viac sexu tak by bolo aj menej rozvodou a clovek by nemusel vystriedat aj 10 partnerou,aby nasiel toho praveho ,ved ked pride ksexu tak sa to ta dotycna dotycny predsa nauci ci nie?
Skusena vs neskusena
niekedy by sa stacilo len zamysliet a nie zakladat tu temy :)
Tak to su ine rozpravky, co tu vypisujete.
To je jednoduché. Ak je vzťah založený na sexe, človek si chce užiť. A väčšinou si chce užiť hneď, nie o mesiac ani o týždeň. Preto hľadá niekoho, kto splní jeho potreby takpovediac na počkanie, to znamená že si hľadá niekoho skúsenejšieho.
Iné to je pokiaľ sa vo vzťahu prihliada viac na citovú stránku. Ľudia chcú byť spolu lebo sa majú radi. Sex sa tak nestáva prioritou číslo jedna, ale človek väčšinou ráta s tým druhým aj do budúcnosti, takže sa stáva trpezlivejším. Sexuálna skúsenosť je vtedy len momentálny stav, ktorý je meniteľný.
Záleží na tom čo hľadáš.
Ak ťa muž naozaj miluje, tak ťa nebude do sexu tlačiť a naozaj vydrží aj do svadby. Normálny muž panenstvo ocení a bude na svoju ženu náležite a právom hrdý.
Cisto z praktickeho hladiska (kedze neverim, ze v pripade, ak by sa nejaky par najprv zobral a az potom by spolu po prvykrat spali, a teda ak by chlapovi partnerka nevyhovovala po sexualnej stranke, tak ze i napriek tomu by s nou zostal a bol spokojny, resp. ze by ju nepodvadzal atd.) nie som zastancom myslienky sex az po svadbe.
Ale zasa tiez sa ani nestotoznujem s myslienkou, ze najprv sa s niekym vyspat a potom uvidime, co bude dalej (nechcem si predstavit, ze ak by som mala spat s kazdym, skym som bola nazvime to na rande, len zato, ze toto je moderny sposob zoznamovania sa a nadvazovanie vztahov, no asi by mi bolo zo seba tak trochu spatne), resp. takyto zaciatok "vztahu" mozno niektorym vysiel, ale tak kedze chapem, ze su i take (a viem to i podla seba), kt. potrebuju toho dotycneho najprv spoznat, kt. potrebuju citit, ze je tam i nieco ine ako len fyzicka pritazlivost, tak preferujem a ocenujem, ked sa chlap snazi vydrzat aspon nejaky cas a nenalieha. Ved castokrat si nesadnete povahami, zaujmami, resp. zistite, ze vobec nie ste schopni spolu vydrzat par hodin, ze si nemate co povedat, ze prave kvoli zaujmom nemate vobec nic spolocne, co by vas motivovalo k traveniu spolocneho casu... Tak naco spat s takymto clovekom?
Preto ja by som autorke odporucila zvazit strednu cestu, ze ked uz niekomu veri, ked s nim pocita i dlhodobo (ale zial autorke neviem poradit, ako zistit, ze to z jeho strany nie je len pretvarka, aby konecne ziskal to co chcel :( a ano, i vtedy sa moze stat, ze to proste po nejakom case nevyjde), tak vtedy milovanie proste patri k vztahu. Ale tak ak ma autorka svoju predstavu az po svadbe, tak to zakoncim pozitivne :) : poznam i taku kamaratku, kt. to vyslo a fakt ze v dnesnej dobe na nu jej v blizkej dobe uz manzel bol ochotny pockat (obaja su mierne nad 30r. a jasne, on nebol panic, ale ona ona), cize i take zazraky sa obcas deju :).
pane bože! Je xy chlapov, ktorí sú veriaci, introverti a panici do 40-tky a hľadajú si rovnakú/podobnú/málo skúsenú. A zas je zx chlapov čo ide po skalpoch. Ďalších yz chlapov sex vôbec neriešia a je im u riti či je baba panna alebo dračica, zaujímajú sa o ženskú aký je človek... kapišto?
Len sa prestaň pchať do pozornosti tým skúseným chlapom a snažiť sa ich zaujať svojim "morálnym profilom" a "čistotou", proste si všímaj trochu iné typy chlapov. Tých tichších napríklad, hanblivých a podobne.
tak vztah, ktory je zalozeny na sexe ci plodeni deti vytvara presne tu generaciu v ktorej sme sa ocitli a nestala nikdy za nic, takze len slepi hlupaci v nieco takom mozu dalej pokracovat a vyhovovat im to
a nech mi nikto nehovori, ze taky vztah moze byt zalozeny na laske, ktora by do svadby zdechla...tak to asi laska tak celkom nebola
Najviac ma pobavilo v príspevku zadávateľa že sexu sa dá predsa naučiť.....Sex je prirodzená súčasť života. Netvrdím že človek má pred manželstvom striedať partnerov ako na páse, ale ísť do vzťahu ako panna/panic tiež nie je bohviečo...človek by mal vedieť do čoho ide a či mu partner vyhovuje aj po sexuálnej stránke....ťažko vydrží manželstvo aj sa ukáže že ide o veľký rozdiel v apetíte manželov(napr.nymfomanka a u partnera stačí raz v mesiaci) alebo si partneri jednoducho nesadnú veľkostne alebo praktikami....
urcite je lepsie pockat a tie "skusenosti" nadobudat az v pevnom manzelstve, skor netreba, naco