Ahojte babeny mam taky problém s priateľom sme spolu 5 rokov a 4 roky bývame u neho doma s jeho rodičmi no on doteraz nebol u nas na navsteve a nechce spoznať moju rodinu výhovorky typu a čo tam budem o com sa budeme rozprávať to bude trápne... doma nám to tiež veľmi nefunguje spravil si zo mna iba slúžku aby som sa o neho postarala navarila oprala upratala veď to poznáte...no on pre mňa nechce spraviť nič ešte ked sa autám rozumie a poprosim ho aby mi vymenil len olej povie nech idem za ocom lebo on nemá na to čas a sa mu to nechce robiť a keď už aj spraví musím byť s ním v garáži a pomáhať a to tam miusim byť tak 4 hodiny lebo ma zamestana niečím iným a popri tom mi len nadáva a že všetko doj....m ......ale ked máme voľno nikam so mnou nechce ísť nechodime spolu ani na kavu, obed ,do krčmi pretože nepijeme a to tiež nepijem len kvôli nemu na zábavu a nikdy sme neboli spolu ani na dovolenke zo začiatku so mnou aj chodil do welnesu no vždy niekde ďaleko najesť sme sa tiež chodili no tiež tak ďalej že to budeme mať ako výlet no vždy všade iba autom lebo sa mu nechcelo chodiť pešo ...ani pred kamaratmi ma nezoznamil doteraz stale hovorí o tom že raz si ma zoberie za ženu no ale najlepšie by bolo bez svadby lebo je to podľa neho trápne všetkých považuje za k.....v a j.....ch iba on je dokonalý stale mi nadava hrubým vulgarizmom čo si o tom myslíte
Rozísť či ostať vo vzťahu
Lenivca si neber, najdi si muza pracoviteho a usilovneho, ktory ma vypestovane pracovne navyky. Bezdetny vztah s lenivcom ako docasne riesenie aby si sa necitila celkom sama? To by slo, ale mat s takym deti, to by bolo dost zle, lebo by si od neho brali zly priklad, boli by rovnako lenive ako on a potom by si nielen na muza robila, ale este aj na deti a aj tie by si z teba urobili sluzku a povazovali by to za samozrejmost. Nech by si mala dve moznosti: Muz typu "prvy" usilovny a pracovity, v zivote nebol nezamestnany a nikdy nebol na simulantskej marodke. Pracuje vo fabrike za minimalnu, slusny a uctivy k ludom, aj k tebe, ochotny robit domace prace, prisposobivy a romanticky, urobi pre zenu, co jej na ociach vidi. Druha moznost: Muz typu "druhy" lenivy, ktory odrobi v Rakusku jeden den, potom sa hodi na rocnu simulantsku marodku, po roku si ide k zamestnavatelovi po vypoved a odtial rovno po podporu v nezamestnanosti na rakusky urad prace, ktora sice cini dvojnasobok slovenskej minimalnej v cistom, ale s hnilymi sunkami sa vyvaluje doma, ziadne pracovne navyky nema, vulgarne sa vyjadruje, necha zenu vsetko robit zanho a este jej aj pracu ofrfle a zo vsetkeho ju obvinuje, ziadnu uctu neprechovava a snazi sa zenu presvedcit, ze ma chyby, ktore v skutocnosti nema vymyvanim mozgu... psychicky chory manipulator, namyslenec a nafukanec, opovrzlivo sa o inych vyjadruje, chvastunsky o sebe, neustale intriguje o inych, pripisujuc im zle vlastnosti, ktore ale v skutocnosti oni nemaju, ma ich len on sam. S notebookom na tucnom bruchu prelezi 24 hodin denne, cura do flase, co sa mu vstavat a na zachod chodit nechce, nezdravu zranicu nakupit je schopny nanajvys raz za mesiac, potom s nou zaserie celu chladnicku a mraznicku, ze si tam uz zena nemoze dat nic svoje. Nanajvys si dokaze navarit a nazrat sa, ine nevie a vysmievat sa do ksichtu cestne pracujucim ludom. No ktoreho by si si vzala? Ten typ "prvy" ma menej penazi, ten druhy podstatne viac. Ja by som radsej toho prveho, kebyze chcem vztah. Od typu "druhy" nech kazdu slusnu, uctivu, cestnu, pravdovravnu, pracovitu a usilovnu zienku konajucu podla svojho najlepsieho svedomia osud ochrani, aby ani len nespoznala taky typ muza :) A muz typu "druhy" nech zhnije vo svojej lenivosti kazdy jeden a nech si najde sebe podobnu, aby hnili spolu. Lebo usilovnu bude svojou lenivostou len vytacat, pravdovravnu svojimi klamstvami vytacat, uctivu svojou neuctou voci ludom vytacat, zdravo zijucu svojim nezdravym zivotnym stylom vytacat, a podobne. Ber nohy na plecia a utekaj kade lahsie z takeho vztahu :) kym tam este nie su deti :) myslis si, ze by sa o ne staral? Ze by ich do skolky niekedy zobral, alebo zo skolky vyzdvihol? Ze by sa im venoval, aby teba aspon na chvilu odbremenil? Kto? Lenivec? ZABUDNI!!!
myslime si ze si nacisto osprostela... hentak dovolíš aby sa k tebe chlap choval kde máš hrdosť?! ved si len jeho slúžka nič viac... je rad že mu okolo riti nejaka skače a on si robi čo chce... čo chceš počuť že máš ideálneho muža,???