Zdravím,už neviem na koho sa obrátiť,tak to skúšam tu.Mám obrovské problémy s matematikou. Ťahá sa to so mnou už od 5 ročníka.1-2 ročník keď sme sa učili len čísla to šlo,lebo som sa počítať učila už od škôlky s rodinou.3-4 kde už bola násobilka to bolo ťažšie,ale stále to šlo.Ale od 5ho ročníka,kde začali operácie s väčšími číslami,zlomky a podobné...Ledva prechádzam na štvorkách,každý koniec roka uprosievam učiteľov nech ma nenechajú prepadnúť,a prechádzam len vďaka tomu že niekedy niečo opíšem tak dostanem 4,inak samé 5.Nieje to tým,že by som sa tú matiku neučila,učím sa ju,chodím na doučovanie,pozerám videá,ale jednoducho sa mi to NEDÁ pochopiť.Môžu mi to vysvetliť milionkrát,proste ako keby to neviem spracovať.Na polroka som už niekoľkokrát prepadla,a bojím sa,že sa to teraz stane aj na konci roka,a viem,že tie skúšky by som proste nedala.Učiteľka ma má (a vždy aj matikárky mali) za lajdáka a že sa neučím a nedávam pozor,ale ja sa učím,len to proste nikdy nedokážem pochopiť. V poslednej dobe som prestala aj chodiť na matematiku,lebo z predstavy nejakej písomky alebo že ma učiteľka vyvolá pred tabuľu počítať a nechá ma tam ticho s jej nadávaním stáť celú hodinu...Je mi z toho do plaču.S podobními operáciami kde sa počíta mám problém aj v chémií a fyzike,ale tam prechádzam aspoň vďaka tomu,že sa učím teóriu,ale to na matematike proste nejde.Už neviem čo mám robiť,z predstavi ďalšej hodiny matiky ma chytajú úzkosti a všetci si o mne myslia že som len lajdák... Myslíte,že to môže byť dyskalkúlia? Už som zúfalá