SPOLUZIACKY a PROFESORKY maju somnou STALE PROBLEMY

Príspevok v téme: SPOLUZIACKY a PROFESORKY maju somnou STALE PROBLEMY
FALLENnBROKEN567

Caute!
PROSIM, FAKT PROSIM... Ja tu mam jeden CHRONICKY PROBLEM!... No URYCHLIM TO;
SPOLUZIACKY a PROFESORKY maju somnou STALE PROBLEMY!!!
TRVA TO UZ SEDEM MESIACOV!! SEDEM MESIACOV!!!
Zacalo to od OKTOBRA...! PRVE TRI MES. --- 2-3 krat do mesiaca sme sa POHADALI,,, ZACALI NA MNA KRICČAT, JA som im povedal ,,SVOJE,, oni sa NA MNA URAZILI ,na DVA-TRI DNI sme boli ROZHADANI... a ptm sme boli ZASE KAMOŠI! V januari mi povedali, ze "uz ma maju DOST a aby som si na nich UZ NIKDY VIAC NEOTVORIL HUBU"!!!
Tedaže ONI PO MNE ZJAPU - !!!VSETKO PORIADKU!!! ale *AKONAHLE JA - UŽ JE ZLE a oni "HEJ! NEVRIESKAJ LEBO DOSTANES NA PICU!!!" Vraj"JE INE KED JA KRICIM A KED ONI!!!" A takto to pokracuje DOTERAZ!
TIE SPOKUZIACKY!!! Su DVE - Su AGRESÍVNE, SUROVE, AROGANTNE, DRZE a CYNICKÉ!!! VELMI MI UBLIŽUJU!!! Stale na mňa KRICIA, NADAVAJÚ , a VYHRAZAJU SA BITKOU!!! JA MAM DRZAT HUBU a POCUVAŤ ICH!!! odvšadial ma VYHADZUJU!!!

Jedna znich (dalej len 1.) je *neskutočne AGRESÍVNA, SUROVA, AROGANTNA,,,, Stale jej nieco VADI, ešte aj PRIATELOM NADAVA DO KOKOTOV! ŠPINOSOV, ! DEBILOV! a NECHAPAVYCH!! 1. vie strasne VRIESKAŤ!!! Takto reaguje VZDY , ak JEJJ NEIČO VADÍ!!! Raz keď som si vyberal veci tak OMYLOM , prisaham!!! ze OMYLOM som sa jej "postavil" do cesty a ona hned ,"HEJ TY CO ROBIŠ!!!" DOPICEEE ja som sa taj zlakol až mi skoro SRDCE VYSKOČILO!!! Som si sadol "na jej miesto" (zase PRISAHAM, JA SOM TO VOBEC NEVEDEL!!!) a ona ma tam videla a hneď začala VRIESKAŤ; "HEJ TY PAKO!!! OKAMŽITE VYPADNI!!! TO JE MOJE MIESTO!!! PADAJ!!!"

DRUHÁ... (dalej len 2.) JE *velmi DRZÁ, AROGANTNA a SUROVÁ!!! PRakticky to isté co 1.!!! Ona by sa stale len BIT CHCELA!!!
NO PROSTE... Obidve su STRASNE VYRECNE!!! ta 2. na mna raz pred fyzikou LEN TAK NAVRIESKALA;;; "HEJ TY!! CO SI CHORÝ NA MOZOG!! POSER SA! TY PAKO! POSRAL SI SA?! SI CHORY NA MOZOG DOBRE!" a na lyzaku ma PORIADNE ZJEBALA; "HEJ TY! CO SKUSAS!! TO JE MOJA KAMKA!! NEHOVOR JEJ TAKE VECI! CHCES VYLEPIT!! TY DEBIL! BUDES LETIET ODTIALTO!! Okrem toho, je FAKT ALE FAKT DRZA a AROGANTNA!!! V triede cez prestavky VELMI NAHLAS PUSTA HUDBU, VYVRIESKAVA NA CELU TRIEDU, VULGARNE OHOVORA LUDI (aj UČITELOV), a TRIESKA DO VECI!!!

MOJA TRIEDNA UCITELKA... AJ ONA!!! Strsne AGRESIVNA, PODOZRIEVAVA, CYNICKÁ a NALICHERNA! Kazdy je pre ňu KLAMAR, GAUNER a PODVODNÍK!!! Dokonca aj ked sa jej STUDENT POCTIVO PRIPRAVÍ BA HODINU, tak ona aj tak MA NEJAKÚ URAŽLIVÚ a PONIŽUJUCU POZNAMKU !!! Raz jedna MOJA SPOLUŽIACKA (ani ta 1. ani 2.), bola u DOKTORKY, TRiedna tomu NECHCELA VERIŤ, *myslela* si , že isla "POZASKOLU" a VYPOCUVALA JU AŽ DVADSAŤ MINUT!!! (Preboha!! Neuveritelne nieco... ved mala aj OSPRAVEDLNENKU!)
!!!!!!A TA TRIDNA STALE LEN VRIESKA!!!!!! Vadi jej;;::KED MA NIEKTO KABAT JA HODINU (dopiceee fakt choreee!! skoro ma. porazilo), KED SA NIEKTO PONAHLA NA OBED, KED SA JEJ NIEKTO OPYTA TRI OTÁZKY ZA SEBOU (neskutocne nieco!!!-_-), alebo aj to, KED SA NIEKTO POSTAVI NA JADIATOR (ty kokyyy.... Akoze to"velmi vadi" no...) alebo aj INE MALICHERNOSTI!!!. Ale jej VADI KOPA INYCH VECI!!! ONA ma DOST NEPRIMERANE REAKCIE!!! HNED (bez akehokolvek rozmyslania) ZACNE VRIESKAT a NADAVAŤ!!! ONA si este VERI COMU ONA CHCE!!! Keď je niekto NEPRAVOM OBVINENÍ (z nejakého zleho cinu, v rozpore šk. poriadkom) ONA MU DÁ SLOVO!!! !*LENŽE*! Ked ten žiak zacne ROZPRAVAT, tak mu V MOMENTE SKOČI DO RČI, a (očakavane) si PRESADI SVOJE!!! Následne ho *NEJAKÝM* SPOSOBOM POTRESTÁ a JE V RITI!!!

VOBEC NECHÁPEM, ako môze byt niekto takto AROGANTNÝ , CYNICKÝ, DRZÝ a MALICHERNÝ! Potom sa *CUDUJME že ma TOLKO LUDÍ DEPRESIE!! JA som z toho už ÚPLNE NA DNE.. KAŽDY TÝŽDEN mam STRESY, z toho AKO sa tie SPOLUZIACKY a TRIEDNA SPRAVAJU.. Jednoducho, ja vobec neviem AKO mám RIEŠIT KRICIACICH LUDI... VZDY!! VZDY!! Opak. VZDY, keď so mnou KRICIA tak JA VOBEC NEVIEM, AKO SA ZACHOVAŤ!!! NENÁVIDÍM KRIČIACICH LUDI!!! Mam v sebe TOLKO EMOCII, že NEVIEM CO BY SOM IM SPRAVIL!!!...
Ludia... Ja sa HLBOKO OSPRAVEDLNUJEM za ten Caps Lock, ale už je toho VELMI VELA!
PovedZte,,, AKO mám riešiť takýchto AGRESIVNYCH KRIČIACICH LUDI...?? Lebo hovorim, ja sa VOBEC NEDOKÁŽEM BRANIT... Akonahle na mna niekto vyskoci, tak som ÚPLNE VYDESENÝ a je mi do PLACU... Nesmierne ma to bolí ako sa ku mne správajú... Naozaj vas prosím na kolena,,, prosím, PROSIÍÍM... POMOZTE ak možte... Lebo som z toho celého ZUFALÝ... Niekedy rozmyslam že CHYTÍM REVOLVER a ZBOHOM!!! UŽ SA NIKDY NEUVIDÍME!!!
Ale ako naozaj PORADTE AKO LEN VIETE... Lebo už mi to fakt IDE NA NERVY! DEPTA MA TO! DOMA PLAČEM! POCUVAM ZÚFALE PIESNE!

P.s. Budem si extrémne važit každu jednu radu.

DAKUJEM.

Terezka2002

Agresivita a cynizmus. No, tak fallen. Píšeš, že s tebou stále kričia. Hovoria ti ,,stredné nadávky". Vyhadzujú ťa z rôznych miest. Akože neviem, ako ty, ale mám z toho také kuriózne pocity... Keby som ti mala poradiť, aby si s týmto zašiel za akýmsi odborníkom alebo rodičom, bolo to už KLIŠÉ. Viacnasobne obohratá ,,pieseň". Preto ti poradím SVOJE. Pozri... Veci sa u mňa majú takto:
Ja si jednoducho RÁZNE poviem svoj názor! Povedala som si svoje - Tým sa to končí - Ostatné mám v riti;)) To je celé umenie. Napriek tomu, že nekričím, viacerí mi hovoria opak... Ja NEKRIČÍM, len RÁZNE hovorím.
Lenže teraz k tebe!
Možno ťa budú niektorí považovať za idiota, ale POSTAV SA IM! Ukáž, že ty nie si žiadna handra. Že aj ty si vieš povedať svoj názor. Že aj ty vieš bojovať za seba. Že aj ty máš právo na sebaobranu. Ak o tom nechceš hovoriť s odborníkom alebo rodičmi, tak povedz všetko nejakému DÔVERYHODNÉMU priateľovi. Ak však nemáš toho priateľa, tak skokom-behom hľadať! :) Alebo... Máš v rodine nejakého blízkeho, o ktorom si presvedčený, že by to tvojim kompetentným nepovedal? Udržal by to v diskrétnosti? Ak je tomu tak, tak nevaháj a povedz mu všetko. Všetko, čo sa ti momentálne deje. Ak si to teda medzi sebou vydiskutujete, začni konať podľa výsledného riešenia! Tuto ide hlavne o SEBAVEDOMIE. Neber to v zlom, ale mám taký neblahý dojem, že si ZATRPKNUTÝ ;) :) Bojíš sa prihovoriť ľuďom, pretože na teba zrejme vyskočia. Odmietaš sa brániť a vyskočiť naspäť, pretože môžeš mať problémy. Lenže, takto to proste NEMÔŽE ÍSŤ večne! Práve tvoj STRACH je tvoja slabosť. Jediné, čo musíš spraviť, je *prekonať svoj strach*. Možno to bude pre teba znieť nereálne, ale dá sa to! :) Ver mi. Áno, znie to nereálne, pretože nevieš nájsť metódu ;) Prezradím ti to. Svoj strach prekonáš MOTIVÁCIOU! :) Musíš sa definítvne rozhodnúť, že ty sám si jediní, komu môžeš 100percentne dôverovať. Len ty sám vieš, čo je pre teba najlepšie. Začni na sebe pracovať. Vydávaj zo seba maximum. Rob veľa cvikov na stabilizáciu tela, dvíhanie ťažkých váh, prekonávanie veľkých vzdialeností behom a pod. Hovor o svojich pocitoch, myšlienkách. Začni vstávať skoro ráno a maj čo najdlhší deň, aby si vedel viacej premýšľať o živote. Počúvaj motivačné piesne a piesne smerujúce k pozitívnemu mysleniu. Kašli na ostatných, ak majú s tebou problém, pretože oni majú problém. Ak začnú kričať, ignoruj ich. Alebo rob ako ja, rázne im povedz svoje (nie román, 2-3 vety). Riad sa príslovím: ,,Druhým zničený dom neopravuj." Užívaj si život. Hraj svoje najobľúbenejšie hry (CS 1.6, Minecraft a i.). Pozeraj svoje obľúbené filmy (akčné, komédie, trileri, sci-fi, horory a i.). Dopraj veľa spanku, 8-12 hodín, ak sa dá. Buď oddýchnutý, upokojený a svižný do druhého dňa. Každý deň si predstav jednotlivé situácie v hlave a vymysli si vhodnú reakciu na danú situáciu. Musíš podstúpiť chronický psychický tréning, ak chceš prekonať svoje obavy a slabosť.
Proste som ti chcela povedať, aby si sa začal FORMOVAŤ. Uvidíš, že ak začneš robiť všetko, čo som ti poradila vyššie, tak buď z teba PRAVÝ SEBAVEDOMÝ CHLAP! Važne! Budeš sa na sebe čudovať a smiať, aký si bol vtedy slaboch xD Naozaj, myslím to z celého srdca. Budeš šťastný človek. Tvoje terajše trápenie sa akoby rozbije na márne kúsky a už sa k tebe nikdy nevráti. Už bude definitívny koniec, človeče. Buď si toho vedomý a skús sa riadiť mojou radou. *Ak uvidíš prvé znamenia tvojej práce*, TAK SA LEPŠÍŠ!!! :))
Neboj sa, priateľ môj! :) Všetko bude v poriadku :)

Prajem veľa šťastia :)))

Terezka :*

slovickar

Na tie spoluziacky by este slo:

Co robis dnes vecer ? Mozeme ist vonku na kolacik. Zvysok mi porozpravas pri salke caju/kavy/limonady.... atd.

Alebo:

Pocuvaj. Na buduce nemusis tak kricat, ked chces, ist so mnou na rande.

slovickar

Par skriekajucich zenusiek je problem ?

Treba sa naucit, trochu sa obrnit.

Zacnu skriekat, trochu ich treba podpichnut, vytocit ich do fistule a potom sa opytat :
- das si keksik ? A vytiahnut karbicu keksikov.

Alebo pri stupnovanej hadke povedat:
- cukricek ? Vytiahnut cukriky a usmiat sa. Mozno este dodat: "je dobry, ked rupkaju nervicky".

Dobre je premysliet si to vopred a taketo reakcie su uplne odzbrojujuce.

Pripadne napr.:

- prepac, ze ta prerusujem, ale nestratila si nieco ? A vytiahnut, ukazat na leziaci tampon, vlozku.

Najlepsie, keby tie medialne vystupy este niekto tocil. Da sa to pouzit ako dokaz u riaditela/riadielky, alebo ak clovek nepochodi, tak zavesit to ako umelecky vytvor na Youtube s nazvom: "Ako celit verbalnej agresii".

Myslim, ze par tychto vtipkov, kde sa dotycne zhodia same, bude stacit, aby dali pokoj. V opacnom pripade ponat to humorne a bavit sa dalej na ich ucet.

krmok 78

Chod za riaditelkou, alebo niekým čo ti pomože, povedz rodičom,
nech ťa presunu k inej učitelke do inej triedy.
Hlavne rodičom musiš povedať nech, sa pohnu a pomožu ti!!!!!!!!!
A pozeraj komedie, priroda-relax proti negativizmu,vyhodiť ked prideš domov z hlavy.Kolko maš rokov.
Bude lepšie, len to musiš prekonat, neboj aj horšie veci su ako posmešky a sedenie na žiakovi.Z bab si robiš problém? oni su blbe.
Veľa šťastia

krmok 78

Chod za riaditelkou, alebo niekým čo ti pomože, povedz rodičom,
nech ťa presunu k inej učitelke do inej triedy.
Hlavne rodičom musiš povedať nech, sa pohnu a pomožu ti!!!!!!!!!
A pozeraj komedie, priroda-relax proti negativizmu,vyhodiť ked prideš domov z hlavy.Kolko maš rokov.
Bude lepšie, len to musiš prekonat, neboj aj horšie veci su ako posmešky a sedenie na žiakovi.Z bab si robiš problém? oni su blbe.
Veľa šťastia

masrada

Ako sa spravat k ucitelke? Normalne si ju vypocuj, tvar sa slusne a uctivo a slusne jej odpovedz na otazky. A ako sa spravat k tym dvom spoluziackam? Totalna ignoracia, nepovedz im nikdy nic, nepovedz im ani slovo, ignoruj ich, ale bez slova nahod posmesny uskrn. Vzdy a za kazdych okolnosti to ries s nimi posmesnymi uskrnmi, ako by si na debila retardovaneho pozeral, ked pozeras na spoluziacku, lebo ona aj je debilna a retardovana, ked sa chovat nevie a okrem toho sa snaz co najviac casu travit cez prestavky niekde mimo triedy. Chod niekam na chodbu, alebo von pred skolu, alebo na zachod, to je jedno. Ked ich bude cela trieda ignorovat a jak na debilne posmesnymi uskrnmi na ne pozerat, tak snad sa spamataju a ak nie, tak im to nedoslo, ze je ich chovanie nenormalne. Ina moznost, daj si cez prestavku sluchadla do usi, pocuvaj si svoju oblubenu hudbu a ser na ten dedmetál, co pocuvaju ony. Taku asi nejaku hudbu pocuvaju, co vymyva mozgy, preto su take vymlete. Dalsia moznost: Vsetci spoluziaci sa spriahnete proti tym dvom a pojdete na ne nazalovat do kabinetu, nech sa to riesi dvojkou zo spravania. Ale aj zbierat dokazy. Nahrat na mobil, jak sa v skole chovaju a potom to ucitelkam pustit. A samozrejme viacero nahravok. Aj tak by sa dalo. Tie dve, co sa tak agresivne chovaju, to su asi nejake fetacky pojasene blaznive, ktore si neuvedomuju nasledky svojho konania, lebo uz nemaju rozum a IQ a nic, cim by si tie nasledky mohli uvedomit, ked zo sprostej hudby osprosteli, z ktorej sa osprostieva a z drog pravdepodobne tiez. Este taka vec, vyrob si doma trhaci kalendar, ktory obsahuje tolko dni, kolko chyba od dnesneho dna do konca skolskeho roka. Potom uz zacinaju prazdniny a budes mat dva mesiace pokoj, aj to je nieco. Urcite to bude dobry pocit, ked kazdy den odtrhnes jeden diel kalendara, pozorujuc pritom, ako sa skracuje. Pocas skolskeho roka to zase mozes riesit tym, ze ked uz to bude s nimi fakt neunosne, pojdes k lekarovi a das sa vypisat na tyzden. Akoze aj si myslim, ze tie baby s vami do konca skoly asi nedochodia. Prepadnu, alebo pojdu niekam na protidrogove liecenie, alebo pojdu niekam prec zo skoly, alebo budu vyhodene pre nevhodne spravanie. Kazdopadne drzim palce a zatial sa drz, neskor daj vediet, ako to s nimi dopadlo.

Marunka

Prosím, nabudúce už nepoužívaj veľké písmená. Strašne zle sa to číta a mám pocit, že naozaj kričíš :D
Ak máte školského psychológa, tak ho čim skôr navštív. Ak nie, tak hajde s problémom za zástupcom, alebo riaditeľom. Ak to nepomôže, nech idú do školy rodičia a riešia to veľmi rázne. Nie je v poriadku, že si vystavený takejto psychickej záťaži. Určite netrpíš len ty, ale aj zvyšok triedy, tak sa spojte a hľadajte pomoc u riaditeľa.

Mimo témy, kde sa ty prosím ťa dostaneš k revolveru? :)

dido 567

Kido ti radi dobre, vyser sa na nich nevšímaj si ich, ked začnu vrieskať usmej sa. Je taka bajka vitali obyvatelia jednej krajiny uzurpatorov umevom ,či nechcu pohostit, tym ich odzbrojili nič nehovorili.
Vyhybaj sa im,najdi si lepších, ten bojový spost je dobrý ale nemusí byt akčny, jemný.
Alebo si vymysli že na také niečo chodíš a zaujmi nejaký postoj
obranný-ked su to baby, tak sa zdekuju a zlaknu.
Učitelke-čo možem pre vas urobiť krasna deva.Odnes jej tašku, nejaku srandu.

dido 567

Kido ti radi dobre, vyser sa na nich nevšímaj si ich, ked začnu vrieskať usmej sa. Je taka bajka vitali obyvatelia jednej krajiny uzurpatorov umevom ,či nechcu pohostit, tym ich odzbrojili nič nehovorili.
Vyhybaj sa im,najdi si lepších, ten bojový spost je dobrý ale nemusí byt akčny, jemný.
Alebo si vymysli že na také niečo chodíš a zaujmi nejaký postoj
obranný-ked su to baby, tak sa zdekuju a zlaknu.
Učitelke-čo možem pre vas urobiť krasna deva.Odnes jej tašku, nejaku srandu.

kiddo

Matej, velmi rada by som pomohla. Mam vsak na toto malo skusenosti. Bola som len obycajne sikanovana. Mala som moznost sa dotycnemu vyhybat, cim som to vyriesila. Este obcas mava prejavy, ktorymi sa snazi, aby som sa citila zle. Ale uz to je ovela menej. Toto je ale uplne ina situacia a ja fakt nemyslim, ze tak zavazny problem viem riesit. Ale co by som asi urobila ja, tak vsetko ostatne by islo bokom a urobila by som vsetko pre to, aby som sa uplne dostala z dosahu tychto ludi. A popri tom by som zacala robit nejaky bojovy sport, pre kazdy pripad, keby cosi. Ale fakt toto nie je problem typu 'lubi ma alebo ma nelubi'. Asi preto tu nie je vela rad. Nizki ludia co chcu sirit zlo, to legalnymi prostriedkami nezastavis. Dotycny sa musi rozhybat do akcie. Bud zautocit (na to ja nemam povahu) a zmlatit takych aby sa zlakli, alebo ich vyhodit zo zivota. Co ine?