Ahojte (mám 13 rokov)
V januári som dostala prvú menštruáciu a nala som ju 6 dní. O dva týždene som dostala zase. Vôbec mi to nevadilo pretože som vedela že cyklus sa bude po čase upravovať. Dostala som to na 17 dní a už mi to prišlo celkom divné, ale nevadilo mi to. Potom som zase dostala pauzu na osem dní. Keď som to po ôsmich dňoch dostala zase tak sme už navštívili detskú lekárku ktorá nám povedala že je to normálne a kebyže to mám silnejšie tak máme ísť za detským. Potom som to dostala zase ale a mala som to dvaa mesiace možno tak 2-3 dni som to nemala. Rozhodli sme sa navštíviť detského a on nám tiež povedal že to nič není. Mala som to až do teraz ale aai pred 4 dňami som to dostala strašne silné a musim si vložku meniť každé 2 hodiny a predtým som si ju menila po škole a pred spaním. Iba sa chcem opýtať čo by ste na mojom mieste robili vy. Je mi to nepríjemné lebo mi to obmedzuje tréningy a telesnú a pohyb. PS: prepáčte za gramatické chyby
Menštruácia
Pozri na nete kt bylinky upravujú MS a skús tie piť alebo si nechaj ešte vyšetriť štítnu zľazu s tým to môže tiež súvisieť