dobrý deň,
frajerka je na mňa nahnevaná za nasledovné:
pred školou na lavičke si spolužiačka zabudla mikinu, a kedže ona takisto chodí busom tak som ju zobral a išiel som na zastávku. Ona však stihla skorší a na zastávke jej nebolo tak som si ju zobral domov aby som jej ju budúci týždeň vrátil. No a keď som to frajerke povedal tak naštvaná že to preháňam.
Je na tom podľa vás niečo zlé?
ďakujem za odpovede
nechápem tomu
Urobil si normalnu prirodzenu vec. Ja sama by som urobila to iste. Priatelka ziarli. Nechaj ju vyfucat. Myslim, ze kiddo pisala, ze netreba zatajovat. No len v pripade, ak je niekto normalny triezvy nerobi sceny. Ale kedze ta jeho ziarli, tak zbytocne by riskoval podobny cirkus aj nabuduce ako mal teraz. - a Za nic! Takze tiez by to dotycnej nevesala na krk. Niet nad pokoj klud pohodu. A nie mat sceny a vystupy. Za nic. Boze boze
a načo si to vôbec frajerke hovoril? Načo?
ty nepoznáš také príslovie
ČO OKO NEVIDÍ TO SRDCE NEBOLÍ
Zalezi, co s tou mikinou robis :-D ak s nou spis alebo ju mas vystavenu na nejakom domacom oltari, priatelku chapem :D. A nesuhlasim, ze by si jej to nabuduce nemal povedat. Tym iba zhorsis vztah, ked to zisti, bude to brat, ze robis veci za jej chrbtom. Spytaj sa jej, co jej presne vadi. A vysvetli jej, ze pre teba tvoje gesto neznamena nic viac a nic menej ako to, ze si pre niekoho zobral zabudnutu mikinu. Tato reakcia bude sposobena tym, co som tu nedavno uz spomenula - zeny su az chorobne domyslave. Muz je slusny a mily, a uz si to vysvetluju ako zaujem alebo ze sa mu pacia. Tak ukludni priatelku a povedz jej, ze to tak neni.
nič zlé na tom neni, normálka.
Frajerku nechaj vyfučať a ty kľudne rob podobné veci aj ďalej. Len to nabudúce už frajerke nehovor.