Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechápem tomu

Príspevok v téme: nechápem tomu
resistance97

dobrý deň,
frajerka je na mňa nahnevaná za nasledovné:
pred školou na lavičke si spolužiačka zabudla mikinu, a kedže ona takisto chodí busom tak som ju zobral a išiel som na zastávku. Ona však stihla skorší a na zastávke jej nebolo tak som si ju zobral domov aby som jej ju budúci týždeň vrátil. No a keď som to frajerke povedal tak naštvaná že to preháňam.
Je na tom podľa vás niečo zlé?
ďakujem za odpovede

a_dr1a

Urobil si normalnu prirodzenu vec. Ja sama by som urobila to iste. Priatelka ziarli. Nechaj ju vyfucat. Myslim, ze kiddo pisala, ze netreba zatajovat. No len v pripade, ak je niekto normalny triezvy nerobi sceny. Ale kedze ta jeho ziarli, tak zbytocne by riskoval podobny cirkus aj nabuduce ako mal teraz. - a Za nic! Takze tiez by to dotycnej nevesala na krk. Niet nad pokoj klud pohodu. A nie mat sceny a vystupy. Za nic. Boze boze

kiddo

Zalezi, co s tou mikinou robis :-D ak s nou spis alebo ju mas vystavenu na nejakom domacom oltari, priatelku chapem :D. A nesuhlasim, ze by si jej to nabuduce nemal povedat. Tym iba zhorsis vztah, ked to zisti, bude to brat, ze robis veci za jej chrbtom. Spytaj sa jej, co jej presne vadi. A vysvetli jej, ze pre teba tvoje gesto neznamena nic viac a nic menej ako to, ze si pre niekoho zobral zabudnutu mikinu. Tato reakcia bude sposobena tym, co som tu nedavno uz spomenula - zeny su az chorobne domyslave. Muz je slusny a mily, a uz si to vysvetluju ako zaujem alebo ze sa mu pacia. Tak ukludni priatelku a povedz jej, ze to tak neni.

kafe

nič zlé na tom neni, normálka.
Frajerku nechaj vyfučať a ty kľudne rob podobné veci aj ďalej. Len to nabudúce už frajerke nehovor.