kde ste kupovali ? ja sa prave obzeram po nejakej, nasiel som eshop garden-life, ten ma dobre recenzie, ale rad by som si to aj porovnal :)
Trampolíny zabavia vaše deti a sformujú vašu postavu
my sme tiež deťom kupili trampolínu exit bola síce drahšia ale je spoľahlivá nič sa na nej neodtrhlo nepokazilo .v poslednom čase sa na nej vyskáčem aj ja a kilá idú pekne dole
My máme takúto zabudovanú na záhrade www.garden-life.sk
Trampolína je výborná aktivita ako pre deti, tak pre dospelých :) a ked je na záhrade, sú ešte aj na čerstvom vzduch čo je najlepšia kombinácia
Tiež máme od Exit trampolínu na záhrade :) u nás ju teda využívajú iba deti, ale sama sa divím, že už ju máme tretí rok a stále ich to baví rovnako, ako na začiatku
Máme trampolínu a bola to výborná investícia. Povodne sme ju kupovali detom, ale nedalo sa odolať a používame ju celá rodina. Odporúčam kupovať kvalitnejšie trampolíny, nie tie nejlacnejšie. My máme značku EXIT a tá je naozaj kvalitná
Skákanie na trampolíne nie je len zábava. Malé trampolíny pre vnútorné použitie sú vhodným prostriedkom pre aeróbne cvičenie. Okrem vás sa na nich vybláznia i vaše deti. Deti trampolíny skrátka milujú.