Kúra na chudnutie od Albertovej - prosím len seriózne odpovede

Príspevok v téme: Kúra na chudnutie od Albertovej - prosím len seriózne odpovede
Tee

Druhý mesiac užívam kúru na chudnutie od dr. Albertovej. Bola som u nej na komplexnom vyšetrení, čakala som, že kilá pôjdu dole rýchlejšie. Mám značnú nadváhu aj problémy so štítnou žľazou. Doktorka mi povedala, že žiadne expresné chudnutie u nej nemám čakať že dôležité je aby som bola zdravá a dobre sa cítila. Že kilá pôjdu dole ale bude to postupné inak by mi to vraj ublížilo (beriem lieky na srdce). Som toho názoru, že skôr mi ubližuje 75-kilová nadváha (celkovú váhu tu radšej nebudem písať, je extrémna). Úbytok štyri kilá za šesť týždňov mi pri mojej váhe pripadá strašne málo. Okrem toho sa mi zdá že za posledné dva týždne som schudla len kilo. Cítim sa trocha lepšie ale začínam mať obavy koľko to takto potrvá. Dúfala som, že za rok sa nadváhy zbavím. Viem, že dôležitý je aj pohyb, ale momentálne na to nemám silu. Nohy ma jednoducho neunesú zvládnem len najdôležitejšie úkony. Veľa toho cez deň nenachodím aj keď mi doktorka kázala hýbať sa čo najviac. Som na ID už sedem rokov. Viackrát som kvôli váhe ležala v nemocnici pretože v mojom prípade sa nejedná o množstvo jedla ktoré by som skonzumovala. Nie som hlupák, chápem že dôležitá je liečba, že sa musím dať zdravotne do poriadku a že váha sa potom postupne zníži ale ak sa dá chcela by som to aj nejako urýchliť. V tomto smere sa ale s doktorkou neviem dohodnúť, ona je dosť upriamená na tú zdravotnú stránku a niekedy mi to pripadá ako keby sa nedokázala vžiť do toho ako sa človek cíti s toľkými kilogramami. Nedá sa ísť nikam, nemám priateľov, debatujem iba s rodičmi alebo cez internet s neznámymi ľudmi. Celé dni len čítam, začala som študovať na druhej VŠ ale aj to je problém absolvovať víkendové prednášky. Niekedy som už úplne zúfalá. Prosím ak je tu niekto kto sa u nej liečil s takýmto problémom napíšte ako to prebiehalo. Potrebujem nejaké povzbudenie, nie výsmech a nadávky. Nie som človek ktorý sedí od rána do večera pri stole a pchá do seba jedno jedlo za druhým. Mne stačí zjesť aj jablko, aj to môj organizmu strávi inak než u zdravého človeka. Takže ma prosím nezaraďujte medzi tých ktorí sa prepchávajú, nie som taká.

Zebra66

Presne ako ti napísala analyn, kto sa chce hýbať, ten sa nevyhovára. A buď rada že si natrafila na Albertovú a že ti necpe nejaké škodlivé pirule na odvodnenie ale záleží jej na tvojom zdraví. Ano, pri tvojej váhe to asi dobre dlho potrvá ale aspoň nebudeš mať ovisnutú kožu ked tie kilá zhodíš. Len makaj na sebe aj ty a nečakaj zázrak že ti spadne z neba.

analyn

4 kila za sest tyzdnov je u teba maly zazrak, nechapem, co sa ti nepaci? Kedy si predtym schudla co i len 100gramov?
Hybat sa mozes aj po sediacky- napinaj svaly, dvihaj nohy zo zeme, kruz hlavou, rukami,plecami, driekom.....prechadzky zacat mozes aj tym, ze obides vas dom, panelak, block aspon 1x, a pomaly to zvysovat.

Klariika

Ak ti pani Albertova radí hýbat sa tak by si ju mala počuvnut. Možno je to pre teba tažke netušim kolko teda možeš mat kilov ale asi to bude dosť ked len nadvaha je 75. To si neviem ani predstaviť. Ja som k nej doviedla pred 5 rokmi manžela mal už 130 kilov a za roka aj pol schudol na 90 čo už bolo unosne lebo neni bohvieako vysoký. Odvtedy sa drží má stále okolo 87 ale on ju na slovo posluchal chodil na prechácky máme pri dome les a zo začiatku po pár krokoch zastal pri každom strome a musel sa vydychat. Teraz už zabehne aj do obchodu na bicykli lebo bývame na konci dediny a každý deň robí v záhrade od rána do večera. Cez zimu chodí do lesa na dlhé prechácky. Bez pohybu to veru nejde a ked máš choré srdce o to skor by si sa mala hýbať. Zo začiatku len možno po dome a neskor sa pustiť aj dalej ale hlavne neposedávat. To je asi največší problem obeznych ludí že len vysedávajú pri televízore. Moj muž aj vela jedol ale tie lieky od pani Albertovej mu tú chuť na jedlo velmi utlmili. Vynechal aj lieky na tlak čo mal od doktora a naozaj sa drží. Je už rok na starobnom dochodku a na jeho vek veru musím povedat že je na tom dobre ale je to aj jeho zásluha nielen tej liečby. Troška sa vschop a nepozeraj na kila. Tie sa zo začiatku veľmi znižovat nebudu ale ked sa zdravotne daš do poriadku uvidíš že to pojde.