Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte nejaku dobru zoznamku ..hladam zenu

Jano3000

Kido dakujem pekne presne oto mi ide.nezdavam to!čestnosť je na prvom mieste a toho sa riadim.auta a velke domy bohatstvo aj tak skor ci neskor ludi robí nešťastnými! Dakujem za motivaciu

kiddo

Ved nevytahujte opat extremy, v kazdej diskusii sa to zvrhne na boj extremov, na jednej strane 'zit ako chudera' a na druhej strane 'auto, titul, dobra praca' akoby ani nic ine neexistovalo. Ved budte normalni. Drviva vacsina ludi ma urcity standard, ktory ich nenuti zit ani ako chudakov ale ani vyskakovat si. Normalny zivot. Ludia taky maju. A o takyto zivot ide aj Janovi, tak to neprekrucajte do vasich zvycajnych hadok.

Jano, urcite su fajn zeny, ktore nevyzaduju vsetko, co vymenoval mesacny princ, on ma s tou utkvelou predstavou dlhodoby problem. A tieto zeny ocenia spolahliveho a cestneho muza, ktory chce do vztahu investovat cas a energiu. Take zeny sa tazko hladaju, lebo vacsinou su zadane alebo sa vyhybaju nespravnemu vztahu este pred tym, ako zacne. Ale byt tebou, nevzdavam to, jednoducho hladaj. Mam vela kamaratov a kamaratok, ktori dlho boli nedobrovolne sami. A aj ked im to potrvalo roky, postupne vidim, ako aj tie 'najstratenejsie' pripady nachadzaju svojich partnerov. Jedine, co mozes urobit, je neustale pracovat na sebe, lebo to by sme mali robit bez ohladu, ci sme sami alebo vo vztahu, neopustat sa. A skusat. Zoznamku ti poradit neviem. Asi byt tebou, ako uz ti tu spomenul ktosi, zalozim si profil vsade. Velmi ti zelam, nech sa podari.

Fantasyi

Tak samozrejme, ze skromna zena existuje, ale preco by mala zit ako chudera z cistej lasky k tebe, aby si ju neskor opustil kvoli nejakej pucke?

Mesačný princ

Jano3000 - si výkonný v posteli, máš dostatok peňazí, vlastné bývanie, si zdravý, máš dobrú prácu, titul...???

Napíš sem všetko toto a daj mail a uvidíš

a ešte som zabudol, máš auto?

Jano3000

Nedokonalost..:)dakujem za upozornenie: )najprv som si myslel ze my poradite ake su dobre zoznamky a nakoniec by bolo dobre aj keby sa mi tu ozvala žena; )uz som písal mam 31 som slobodny bezdetny.mam rad prirodu turistiku sport.nemal som veela vztahov ale vždycky ked ho mam snazim sa aby vydrzal vecne (co sa zatial nepodarilo) :)hladam si skromnu ženu ktoru by som miloval nadovsetko a daval jej hodnoty ake si kazda zena zaslúži: )krasavec bohuzial niesom ale verim ze raz sa plnohodnotného vztahu dozijem; )

Nedokonalost

Počuj, nevieme o tebe skoro nič, takto sa ti žiadna žena neozve, ak chceš aby sa Ti tu ozvala, môj zlatý.

a_dr1a

Ahoj Jan. Daj sem na seba radsej daky mail. Taky, co si vytvoris kludne len na tuto prilezitost - nie identifikacny, ze meno priezvisko. Proste ak sa ti bude chciet daka baba zena ozvat, tak ti napise rovno na mail. A byt tebou, rad radom by pridala na kazdu jednu zoznamku 1inzerat a uvidis.
PS. Ja som BA, takze isto to nepisem, ze mam ja sama zaujem) To je len odkaz pre trollov)

Jano3000

Mam strednu skolu v oblasti strojárstve a v tomto smere aj pracujem. Snazim sa zit zdravo tak mojim hkavnym konickom je sport:)