Chcem sa opytat: mam 44 , udržiavam sa fit a... neskutočne ma vzrusuje, keď sa po mne pozrie v o 10-15 rokov mladší chlap. Je to normálne? V nákupnom centre, vo fitku, na plavarni, kdekoľvek... Také motýliky v brušku som nemala ani na výške. Iné vekové kategórie má teraz až tak neberú ale ako vravím, muži okolo tridsiatky má dokážu priviesť do rozpakov. Cítim sa ako pubertiacka.
Vzrušujú ma mladší
tie "motylyky v bruchu" niesu predzvestou nicoho dobreho. Uz som to viac krat videl
Na Vami uvedej skutočnosti o Vás nevidím nič, čo by sa svojou atypickosťou zapísalo do dejín ľudstva. Mňa moja v tom čase 28-ročná matka počala s o 8 rokov mladším mužom. Hoci sa ich vzťah rozpadol, môžem byť vďačný, že som bol splodený tak mladou osobou mužského pohlavia. Práve vo veku od 18 do 23 rokov dosahuje kvalita aj kvantita mužskych spermií vrchol. Aj to je jedna z príčin, že svetlo sveta uzrela osoba s nezvyčajným množstvom schopností, akou som práve ja.
rampa - Je prinajmenšom nutné priznať si fakt, že nielen úroveň stredných, ale aj úroveň vysokých škôl sa pomaly znižuje. Súvisí to najmä so zväčšujúcimi sa kapacitami týchto škôl, no to nie je predmetom diskusie tejto témy.
Janička to že ťa vzrušujú v 44 roku života mladší nieje až taký div lebo si vo veku kedy ľudí či mužov alebo ženy chytý tzv. kríza stredného veku a tak ako muži v tomto veku si častokrát nájdu milenky ktoré majú 20 a viac rokov tak to isté je aj u žien.
Čo však mňa zaražá že tu na tomto fóre som zistil že vysokoškoláčky sú dosť liberálne vo vzťahoch... a to som kedysi mal iný názor na vysokoškolský vzdelané ženy... ehm...
Normalne to samozrejme je, len od tychto mladsich muzov nemozes cakat nejaky vaznejsi vztah a lasku, skor len sex, dobrodruzstvo a uzitie si. Ja ti jedneho mladocha posuniem ked chcem, chce to skusit so starsou zenou a furt ma otravuje a neda si povedat ze nemam zaujem.
Je to normalne, uzivaj si to plnym priehrstim, lebo dlho to uz tak nezostane.
Je to normalne, starneme.
Mam hnede vlasy, je to normalne? ak to nieje normalne tak sa radsej pre to odstrelim, pripadne sa opytam dalsich co si ONI myslia...
IF YOU KNOW WHAT I MEAN