Drogovo zavisly clovek-prosim o pomoc

mamnemam

ale za co ju chces udavat? ze berie drogy? to nieje trestny cin! ak ma deti a riadne sa stara nikto nema dovod riesit ju osobitne za drogy. ak by pachala nejaku trestnu cinnost pod vplyvom drog tak hej ale inak nie. dalej ak ma deti, podnet na socialku by mala dat skola a potom by to muselo byt riadne presetrene a ak sa zisti ze decka maju nejaku ujmu tak jej ich mozu odobrat, ale ani narkomankam neodoberaju deti, len ak je to uz extrem...
a co sa teba tyka tak ona od niekoho berie tie drogy, moze dat na teba alebo niekoho kto na nu bonzoval tip a oni si to s tebou uz budu riesit po svojom a policia dava vacsinou od toho ruky prec takze ak ju udas, pocitaj s tym ze nezostanes v anonymite a nikto ta chranit nebude...

Katkaaa444

A ano, socialka jej nariadila krvne testy. Bez asistencie pol8cie. Lebo na socialku ju udal clovek. Viem to presne,pretoze som z jej velmi blizkeho okolia

Mesačný princ

Katkaaa444 - jasné, že spravia, ale už nebudeš v anonymite. Musia riešiť každý podnet od občana. Teda mali by.
Nerozumiem ako môže sociálka nariadiť krvné testy? Čo ju poprosili aby si dala vziať krv??? :O Neblázni, tam musí asistovať polícia.

Caracas

Katka...kto myslis ze jej tie drogy dodava...u nas v meste aj policajti dealuju...o fetakov sa policia ani socialka starat nebude, preco asi. ale v pripade ak by doma tie drogy vyrabala tak bude razia inak kazdy sere na to, ako aj na decka fetakov. tam sa tocia peniaze a nemalo tak preco by mali vysetrovat vlastnych pravidelnych odberatelov ?? z ktorych maju peniaze. rozmyslaj trochu

Katkaaa444

Ale socialka jej nariadila krvne testy. No myslim, ze tam nesla. Tak socialka by nemala zostat len tak necinna. Da sa toto niekde preverit/stazovat sa?
Ako ked na policii udam, ze berie drogy a chodi si ich kupovat, tak nic nespravia??!

Mesačný princ

Katkaaa444 - ak sociálka nič nevyriešila, tak to bude ťažko riešiť polícia... Nezmôžeš nič pokiaľ je to tvoje slovo, proti jej slovu. je to smutné, ale aj ten človek by mal chcieť zmenu. Oveľa ťažšie to je pre deti ak ich takýto človek má :(

Katkaaa444

Ale ona uz potrebuje nieco viac ako poradnu. Mozno rovno liecenie. K lekarovi odmieta ist. Na socialku uz bola udana,zatial ziaden vysledok. Preto sa pytam,ci je moznost udat ju na policiu.