Poradí mi niekto, či sa dá urobiť 4,5 ročnej dcérke niečo s kurím okom a vie niekto, ako tento problém rieši lekár? Dcérka sa samozrejme bojí...
Kurie oko
Mate na mysli bradavice?Kurie oko vznika na nohe,ludovo otlak ci nie?Ak bradavice ,ja som mala v minulosti strasny problem s nimi.Lekar mi ich dusikom rozinfikoval po celych rukach a za 3 roky som skusala vsetko.Lastovicnik,cibula v octe,v mede,laser,financne poriadne narocne,maste, cibulova z lekarne mozno pre dieta pomoze aj to,je velmi male,neskor som to skusala aj synovi,vsetky naplasti s tou kys.salicylovou,nepomohlo nic,potom mi iny lekar odporucil,ze mam asi nieco s imunitou,lebo normalne ludom laser pomoze,mam uzivat nieco na imunitu.Nazov si nespomeniem,boli to rozne kmene bakterii.Lieky ja nerada,iba ak uz skoro rovno zomieram ako sa hovori,tak som este mesiac pockala,a citala som ,ze zvysene davky vit E pomahaju.Tak som uzivala 400g.A moze sa aj na miesto priamo z tobolky nakvapkat.Myslim,ze aj synovi to tak zmizlo,neviem od akeho veku mozu deti uzivat vit.E.ak hovorime o bradaviciach ,tak mne pomohlo jedine toto.Ak som na nieco zabudla,uz si nespomeniem,lebo ja som vyskusala vsetky ludove recepty,aj hocico, co som pocula a poznala.Skuste toto.Mne naozaj pomohlo.
moja 10r dcerka mala tiez kurie oka a naz sme to stihli postrehnut, skrabanim si to rozniesla po celej ruke. Kedze pracujem v kozmetickej oblasti a mala som moznost vidiet, ze po odstranovani tekutym dusikom vedia zostat aj nepekne jazvy, na radu lekarnicky sme kupili silicium. Je to roztok/stoji okolo 60korun/, nanasa sa presne len na miesto kurieho oka. Nie na okolie. Po par naneseni sa zosusilo a same odpadlo. Pri posobeni to sposobuje len slabe steklenie, ziadna bolest. Ale hlavne neostala ani najmensia pamiatka.
Vypalovanie dusikom vam naruši - umrtvy bunky, cele miesto vam stvrdne zostane nefunkčne a popri vam zacne nanovo rašiť. Na kurie oka dobre zabera koncentrat z aloe vera, trva to niekolko tyždňov, ale nakoniec vam odpadne cele oko aj s korienkami. Mam osobnu skusenosť, odvtedy už nemam, pokožka vyzera ako keby som tam nikdy nemal oko. Bližšie napište mi na e-mail.
Moja 7-rocna sestra mala ten isty problem, v lekarni jej mamina kupila take naplaste specialne na kurie oko. Potom sme isli k lekarke a ta povedala dve moznosti, bud vypalit tekutym dusikom, alebo to rozohnat takymi mastickami. Samozrejme, ze si vybrali masticky, ale neviem, ci to bola najlepsia volba, lebo zaroven vzdy ked sa to ususilo, tak to musela jej mamina strhavat tymi naplastami alebo vystrihovat a to bolo doma kriku a placu, takze asi by sme uz druhykrat volili ten tekuty dusik. Sicve aj to boli, ale iba raz a nie kazdy tyzden. Neviem teda, ale pomohlo jej to, uz to nema.