Adipex retard

adipexova

Peta ja som ich naposledy kupovala na akoschudnem.com ..fakt su to tie naj tabletky na mna mali ucinok ako antidepresivum a vobec sa mi nechcelo tolko jest :)

petra84

Ja som tiez nemala problem stym pomohli mi nejest tolko sladkeho a nepit sladke vody ..
Nebrala som to dlho iba mi pomohli sa ukludnit a potom som to postupne vysadila a nabehla na male porcie a castejsie a ziadny jojo efekt nebol
Prosim ta napises mi email kde si zohnala teraz ?
charli13@azet.sk

adipexova

za mna najsamlepsie lieky na chudnutie ake vobec su.. vobec som nemala pri uzivani vedlajsie ucinky... daju sa objednat z netu stale...

petra84

Brala som ich dva roky dozadu a pomohli mi sa ukludnit v prezerani a potom som nabehla na pravidelnu stravu a nepribrala som a neuzivala som ich dlho ale pomohli mi len teraz od vianoc som sa dost rozjedla tak som chcela iba chvilu to zase uzivat par dni len...neviem sa ovladat zozeriem aj cely ladnicku

Asik

Naco ti to je, tam radsej menej jedz a viac sa hyb.Chudnutie zacina v hlave, lebo na hlave su usta a do nich davame jedlo, ziadne tabletky ti nepomozu kym nezmenis stravovanie, aj ked schudnes s tabletkami tak za par mesiacov mas kila nazad aj s urokmi tak o com to je?