Ahojte rada by som sa vyrozpravala alebo skor vas poprosila o radu ...neviem ako dalej som na dne totalne :( zacala osm robit v jednej kaviarni u nas pred tym som mala mnozstvo praci :( brigad kedze som studentka a nikde nemali so mnou problem..zacala som robit tu a uz od prveho dna ako ma miestna casnicka (robi tam 11 rokov) zaucala stale ma buzerovala slovami ze drz to poriadne zle to robis a pred zakaznikmi na mna pokrikovala. Povedala som si ze to vydrzim a potom budem robit sama. Tak aj bolo, zacala som robit sama lenze ona mi za kazdym nechavala odkaz ze :umy zachody vydrhni micku..proste nnechala ma.robit upratovat to co sa jej nechcelo ale nevadilo mi fajn tak som robila.. no a potom po mne chcela kedze.ona ide na dovolenku aby som za nu robila kazdy den od osmej rana do piatej vecera v ratanr sobot bez volna za moj brigadnicky plat 2,3 po dobu dvoch mesiacov. Lenze ja mam statnice cize som jej to odmietla .A od vtedy peklo. Kedze kym nenajde za mna nahradu musim robit tak nepocuvam nic ine (od zakaznikov) ze co na mna kazdemu hovori, veci typu: som kurvicka, nemam ani na silonky poriadne, bordelarka, nesikovna, nemam na to robit v kaviarni, naschval sa ukazujem, proste ma takto ponizuje. A robi to takym stylom ze : poznate tu spevacku no ona je ..... Sesternica sa tu bola pytat o brigadu (nevedela ze to je to miesto od kial ja som odysla) hned mi pisa ze ma strasne ohovarala. Ze nosim okopane cizmi a podobne. Robi mi vedla kamaratka (tiez nevie o tom ta ...., ze sa pozname) a je to odelene len s papierovou stenou (je tam knihkupectvo) a zavolala mi ze toto uz nie je normalne ze na mna strasne nadava uraza a vymysla si pred zakaznikmi aka kur..a a bordelarka som....Bolo by mi to jedno ale uz sa to siri po celom nasom malom meste :( a.kedze ja spievam dost mi to kazi reputaciu :( a celkovo..som slusne dievca a zakladam si na dobrom mene ..nevhodim do mesta nefajcim nepijem a mam dva roky priatela :( este nikdy som.sa s takym necim nestretla..mam jej napisat akonfrontovat ju alebo kaslat na to :( ze to este prilejem benzin do ohna...uz sa normalne hanbim chodit po vonku....navyse sa zo mna smeju ludia koli tomu
Sikana ma
Vyzera, ze ta furia ta vysachovala, podla mna to trebalo riesit uz v pociatku. Ked ti clovek zacne robit zle, musis zautocit, nie nechat to tak, a bud ta z tej prace vykopne rovno, ale vtedy ti nestihne takto znicit reputaciu.
Ja by som fakt odisiel, nemas uz inu moznost, ale poucit sa a druhy krat to uz tak nenechat. Zivotne skusenosti sa ziskavaju tazko.
Tak nic :( vyhrotilo sa to tak ze...rozhodla som sa na nu podat oznamenie ...lenze.....kamaratka ktora ju pocula z toho cuvla ze ona sa jej boji kedze robia vedla seba...a priznala sa mi ze casto krat na mna kydala tiez :( som.uplne mimo...zakaznici co tam chodia pravidelne ma manu radi aj mi to casto hovoria...velmi ich mrzi ze idem prec
Daj jej este sancu. Poslednu. Zozen si ciernu kuklu, kaser a elektr. paralyzer. Pockaj ju z prace alebo pred vchodom jej domu. Daj jej priucku...natri jej to. A este by som si zohnala sprej s vonou sraciek alebo ineho smradu a nenapadne jej to v praci strekla na saty. Urcite by som neodisla bez boja. A daju sa kupit v spy obchodoch rozne veci kde si jej urazky tajne nahrajes.
Ked uz na niekoho podas trestne oznamenie, tak tie dokazy si radsej zaisti. Pretoze inak to bude slovo proti slovu a nakoniec ona poda trestne oznamenie na teba. Suhlasim s trestnym oznamenim, ale dokazy si zabezpec. Necakaj, ako bude reagovat ona. Ty urci, ako sa to ma vyvijat. Ty sa chran a poisti. Nedaj jej sancu.
Normalne zbieraj dokazy, mozes na nu podat trestne oznamenie za trestny cin ohovarania. Vysudit si od nej verejne ospravedlnenie :) A asi aj nejake financne odskodne :) Iny druh pomsty: das vypoved zo dna na den v case, ked ta tam bude najviac potrebovat :) Ake typy ludi byvaju najviac ohovarane? Ake typy ludi sa najcastejsie stavaju obetami intrig? A ake typy ludi najcastejsie ohovaraju a intriguju? Odpoved je jasna ako facka: najcastejsie intriguje clovek nesikovny proti sikovnemu, lebo mu jeho sikovnost zavidi, najcastejsie intriguje clovek lenivy proti usilovnemu, lebo mu jeho usilovnost zavidi, najcastejsie intriguje clovek neuspesny voci uspesnemu, lebo mu jeho uspech zavidi (ty spievas a ona spievat nevie - aj to ti zavidi), zahranicie (v anglicky hovoriacej krajine cudzinec, ktory slabo rozprava anglicky, intriguje na kolegu, ktory hovori perfektnou anglictinou, lebo mu zavidi jazykove znalosti)... a tak dalej. Na sirenie intrig existuje len jediny dovod: ZAVIST!!! A okrem zavisti dalsi dovod: nesikovny lenivec tuzi po kariere a chce sa stat sefom. Nenavidi sikovnych a usilovnych ludi, lebo ich povazuje za prekazku na ceste za karierou a namiesto toho, aby pracoval, sa strka do kancla k sefovi a kyda, kyda a kyda na ostatnych a snazi sa ich odstranit. Ja som tiez uz bola obetou intrig. Ako formu pomsty som si zvolila utek z pracoviska (vypoved) zo dna na den a to v case, ked by ma boli akoze najviac potrebovali. Bola to pomsta voci sefovi, ktory veril intrigam a nedovolil mi povedat ani jedine slovo na svoju obranu. Tak mu treba, myslela som si a moze namiesto mna prijat 10tich lenivcov, klamarov a intriganov - ti zvladnu tolko prace, kolko ja za rovnaky cas :)
Sorry zle mi pridalo nadpis