Zoznamenie

Príspevok v téme: Zoznamenie
Darkman

Ahojte

Chcel by som sa Vas optytat, kde ste sa zoznamili s Vasimi polovickami?? Mam 31 rokov a som slobodny uz cez 3 roky, skusal som cez net(pokec, badoo) ale bez akehosi vysledku, skusal som aj bar, to bolo ze nic... Chodievam na turistiky ale tam su same zadane, raz som to skusil vo fitku ale slecna ma hnes spacifikovala.. Chodim aj na vylety, ale ako hovorim su tam len zadane... Vdaka za reakcie

WHISPER

lLily no už mi je to jasné...

ked som bola s niekým 10 rokov,.. že prečo nikde nikto, okolo mna ziaden chlap čo by stál za to,.. to preto, že musím ešte 2 roky čakať

tweetie

Darkman, ved turistika je super zaluba, kde mozes stretnut i mlade nezadane baby (a budete mat aspon istu spolocnu zalubu). Netusim, v akom meste zijes, ale tak skus sa pridat normalne k nejakemu klubu, co robia rozne tury.
Ja co chodievam obcas na tury s partiou, tak obcas sa tam objavia pariky, kt. sa spoznali prave cez tie turisticke kluby a fakt je to super, ze maju spolocnu zalubu.
Inak podla mna - ved sa skus zoznamit pri hocijakej sportovej aktivite (bike, tura, korcule...). Pamatam sa, ze ked som bola lyzovat, tak kamoske sa prihovoril neznamy lyziar. Proste nevidim na tom nic zle. Ak by sa mne tiez niekto prihovoril pri sporte, a teda nebude posobit resp. vyjadrovat sa ako uchyl, tak vobec vtom nevidim nic zle.
Tak vela stastia :)

lLily

a co tvoj posledy vztah spred 3 rokov kolko trval a preco skoncil?

nemam velmi rada statistiku, no vraj ak bol clovek vo vztahu s kymsi nejaku dobu, trebars 6 rokov, tak potrebuje minimalne polovicu z toho casu na to, aby sa s tym plne vysporiadal...cize po 3 rokoch by si mohol teoreticky zacat hladat novy, skor nie.