Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím o radu - zoznamka

Príspevok v téme: Prosím o radu - zoznamka
Clara1982KE

Ahojte, nedavno som sa rozisla s priateľom, hľadám si novu lásku. Veľmi už nechodím na diskotéky. V práci sme prevažne banský kolektív, chcela by som to skúsiť cez internetovú zoznamku, ale na pokeci to je samý úchyl - urobiť sa medzi prsia, rozbiť ritku, ostriekat tvár.... sú normálni toto písat do prvej správy? Prosím, skúsenosti s normalnejsou zoznamkou na internete? Ďakujem za všetky odpovede.

Mesačný princ

a_dr1a - zaujímavé čítanie. To ale znamená, že by som mal byť na prvom rande úplne ticho, pretože ak poviem aká je moja práca, že bývam s rodičmi, zarábam len necelých 200 eur mesačne nehovoriac o mojom zdravotnom stave tak asi utečie každá :D

Musím vyskúšať či bude fungovať to počasie a či tým zaplníme celý náš rozhovor počas rande. Dám samozrejme vedieť :)

Mesačný princ

Google :)

Ja som ale nespadol z Mesiaca, u nás nemáme takú príťažlivosť, aká je tam u Vás :D Ale občas je to problém pri niektorých činnostiach.

PS: u nás nemáme počítače a ani internet. Používame telepatiu

Google

Uz dlhsi cas citam prispevky od mesacneho princa,toto fakt moze napisat len clovek co furt sedi pred pocitacom a hra sa na mudrca ,neznasam tieto filozoficke dristy ze clovek vidi len to co chce a pritahuje ksebe takych ludi akych chce a ze laska pride ked ju clovek necaka prosim ta mesacny princ ty si asi spadol zmesiaca tak sa uz laskavo zobud!nic vzlom to je len sloboda prejavu,a ktym zoznamkam pravdu povedat moc im neverim

Mesačný princ

Všade vidíš len to, čo tam vidieť chceš :)

Ľudia sú všade takí istí, aj takí a aj onakí. Je len na tebe, ku ktorej skupine ťa to ťahá a ktorých si k sebe priťahuješ. Ak vidíš len úchylov, tak očividne tých ostatných prehliadaš.