Kde ziju dobri ludia?

Marunka

Messje, v Belgicku si?? :D Tak to sa teším s tebou, ak si teda spokojná, ja som bola :) Milujem Leuven...a plus ďalších sto iných miest, ale Leuven je top :)

Lary

Usadiť sa kedysi znamenalo nájsť si kus zeme začať ju obrábať na obživu.Tu chcem smerovat moju metaforu ako odpoveď k téme:Ak príliš hladíš na okolnosti kedy zasiať nikdy nezaseješ a tak nikdy nebudeš žať.Jeden ďen fùka príliš silný vietor.Druhý deň je zima na sejbu .Tretí ta bolia kríže štvrtý nemáš čas ,skoro nikdy nebudù ideálne podmienky a Keď nezaseješ nebudeš žať.

Lary

Marosko_n Odhalil som ťa mami si to ty?A ak to nie si ty mami tak chodíš sa modliť k mojej mamine.Spýtam sa jej teraz tam ideme v Nedeľu.Takto o tých katolíkoch by to povedala moja mama ale ja jej nenadávam za to len jej proste vysvetlím že Kristovi by sa asi nepáčilo delenie na katolikov a tých ostatných.Ak by aj tak predsa chorý potrebuje doktora.Ak chceš byť svetlom svietiť budeš len v tme teda medzi zlými.Ľahšie je žiť dobre medzi dobrými .Aj mŕtva ryba vie plávať dolu prúdom.

Messje

V Belgicku,Chrobacik
Nechcem aby to vyznelo,ze idem proti svojej krajine.
Milujem ju,ale len preto,ze su tam ludia s ktorymi som vyrastla.Keby sa vsetci ti,ktorych mam v srdci mohli premiestnit ku mne,nemam dovod tam ist.

Messje

Marosko
Dovolim si nesuhlasit
Ja som v cudzine a mozem povedat,ze ma tu nosia na rukach.Este som sa tu nestrea so zavistou,falosou,nenávisťou(okrem jednej predavacky kam chodim na nakup,ale ona ma problem s kazdym)
Ja som celkovo nemala nikde problem s ludmi.A to som si uz prechodila.A ne hcem byt zla,ale najviac zloby,zavisti a nenavisti som zazula na Slovensku.Tam sa bojis v obchode opytat kde najdes ziletky...Ale chapem,tazko sa tam zije ludom.

Ipsik

Ten kto na jar sadí jačmeň, bez prútika nájde prameň, vtedy cítiš túto vášeň, netrafí ťa ani kameň, sťa by hádzal ako blázen.
Ďakujem Divocina, only for you!