Ahojte prosim vas kde na Slovensku alebo aj v inom state by ste odporucali sa usadit? Zijeme na zapade a su tu velmi arogantni a drzi ludia tak sa chceme odstahovat. Vacsina nam odporuca odist celkovo do zahranicia, ale predsa doma je doma tak neviem.
Kde ziju dobri ludia?
Marunka
Bingooooo :-)
Messje, v Belgicku si?? :D Tak to sa teším s tebou, ak si teda spokojná, ja som bola :) Milujem Leuven...a plus ďalších sto iných miest, ale Leuven je top :)
Usadiť sa kedysi znamenalo nájsť si kus zeme začať ju obrábať na obživu.Tu chcem smerovat moju metaforu ako odpoveď k téme:Ak príliš hladíš na okolnosti kedy zasiať nikdy nezaseješ a tak nikdy nebudeš žať.Jeden ďen fùka príliš silný vietor.Druhý deň je zima na sejbu .Tretí ta bolia kríže štvrtý nemáš čas ,skoro nikdy nebudù ideálne podmienky a Keď nezaseješ nebudeš žať.
Marosko_n Odhalil som ťa mami si to ty?A ak to nie si ty mami tak chodíš sa modliť k mojej mamine.Spýtam sa jej teraz tam ideme v Nedeľu.Takto o tých katolíkoch by to povedala moja mama ale ja jej nenadávam za to len jej proste vysvetlím že Kristovi by sa asi nepáčilo delenie na katolikov a tých ostatných.Ak by aj tak predsa chorý potrebuje doktora.Ak chceš byť svetlom svietiť budeš len v tme teda medzi zlými.Ľahšie je žiť dobre medzi dobrými .Aj mŕtva ryba vie plávať dolu prúdom.
V Belgicku,Chrobacik
Nechcem aby to vyznelo,ze idem proti svojej krajine.
Milujem ju,ale len preto,ze su tam ludia s ktorymi som vyrastla.Keby sa vsetci ti,ktorych mam v srdci mohli premiestnit ku mne,nemam dovod tam ist.
Messje a kde zijes ak sa mozem spytat?
Marosko
Dovolim si nesuhlasit
Ja som v cudzine a mozem povedat,ze ma tu nosia na rukach.Este som sa tu nestrea so zavistou,falosou,nenávisťou(okrem jednej predavacky kam chodim na nakup,ale ona ma problem s kazdym)
Ja som celkovo nemala nikde problem s ludmi.A to som si uz prechodila.A ne hcem byt zla,ale najviac zloby,zavisti a nenavisti som zazula na Slovensku.Tam sa bojis v obchode opytat kde najdes ziletky...Ale chapem,tazko sa tam zije ludom.
Tu a všade vo svete : www.youtube.com
Ten kto na jar sadí jačmeň, bez prútika nájde prameň, vtedy cítiš túto vášeň, netrafí ťa ani kameň, sťa by hádzal ako blázen.
Ďakujem Divocina, only for you!