Mám za sebou dosť nepríjemných vecí a už som z toho unavená.Nechce sa mi už žiť.S priateľom sme prežili 3potraty,1my museli vyvolať,ťažko som to znášala,ale priateľ mi bol veľkou oporou,vtedy som bola rada že ho mám.Prezili sme exekúcie,sme spolu 13rokov myslela som ze sme si súdený ale asi to bol omyl.Priznal sa mi že ma podviedol,že len tak lebo chcel,plakal a opýtal sa ma ci ho ľúbim,sila. Zistila som ze som tehotná ale hneď som aj potratila.Proste už nevládzem, som ponížená a nechcem tu už byť.Proste neviem ako ďalej.
Bez života
pri takychto veciach, co ste si presli sa mu nedivim, ale kedze ostal pri tebe a este ti to aj povedal, by som absolutne nic neriesila, mas ine priority. on mal tiez nervy, potreboval vypnut, zmenu. nechce sa mi to pitvat, ked ty mozno mas ortodoxne nazory.
So životom to je asi tak, že pre nikoho to nie je prechádzka ružovou záhradou. Nad niečo sa možno povzniesť a povedať si, že kašľať na to, ale nad niečim iným sa povzniesť nedá. Je to všetko asi trochu komplikovanejšie, ako sa zdá. Máme oči, ale skutočne vidíme všetko?
Napriek akejkoľvek sile to zatiaľ vyhral asi vážne len 1 človek. Vidíš, to čo chceš, tak to mať nemôžeš, to je asi vždy tak. Murpyho zákony platia, žiaľ, dôkladnejšie než zákony Alberta Einsteina:-(
Ťažko je k tomu niečo rozumnejšie povedať...
www.youtube.com