Ahojte, uvažoval som nad tým, že prečo ľudia lezú do vzťahov, v ktorých sú nešťastní a idú do manželstiev, ktoré sú vo väčšine prípadov po pár mesiacoch/rokoch nefunkčné a skončia...
Ako keby to robili preto, lebo sa to "patrí". Počul som veľa ľudí hovoriť čudné veci o mužoch/ženách ktorí majú po 30ke alebo po 40ke a nemajú deti a nie sú v manželstve alebo vo vzťahu. Dokonca, a to som fakt sklamaný :( - aj moji rodičia majú také debilné názory a hovoria mi že si musím niekoho nájsť, lebo chlap, ktorý nemá ženu v 30-40 rokoch je blázon ... Počul som, že ľudia, ktorí nemajú vzťahy a nemajú deti sú "sebci", "kariéristi" a neviem ako ich ešte označujú. A hania ich a ponižujú ako bláznov, nenormálnych ľudí...
No čo na to povedať... Ja mám 23 rokov a v živote som vzťah nemal a ani to neplánujem. Nikdy nechcem mať vzťah a nedajbože vlastné deti. Priznám sa, som sebec, mám rád svoj voľný čas a nerád sa obmedzujem v tom čo rád robím. Rád si robím čo chcem a kedy chcem. Ten pocit slobody je úžasný, môžem sa kľudne teraz zbaliť a ísť si na víkend niekam na výlet bez toho aby som sa o tom s niekým musel dohadovať... mne to takto vyhovuje.
Ale proste nechápem, prečo majú ľudia potrebu do nás rýpať a povyšovať sa nad nás a riešiť nás ako nejaké choré prípady, ktoré treba liečiť. Liečiť by sa mali dať tí, ktorí majú stále potrebu starať sa do životov druhých ľudí!
pekný deň....