Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to ľudia robia?

Príspevok v téme: Prečo to ľudia robia?
djsnake

Ahojte, uvažoval som nad tým, že prečo ľudia lezú do vzťahov, v ktorých sú nešťastní a idú do manželstiev, ktoré sú vo väčšine prípadov po pár mesiacoch/rokoch nefunkčné a skončia...

Ako keby to robili preto, lebo sa to "patrí". Počul som veľa ľudí hovoriť čudné veci o mužoch/ženách ktorí majú po 30ke alebo po 40ke a nemajú deti a nie sú v manželstve alebo vo vzťahu. Dokonca, a to som fakt sklamaný :( - aj moji rodičia majú také debilné názory a hovoria mi že si musím niekoho nájsť, lebo chlap, ktorý nemá ženu v 30-40 rokoch je blázon ... Počul som, že ľudia, ktorí nemajú vzťahy a nemajú deti sú "sebci", "kariéristi" a neviem ako ich ešte označujú. A hania ich a ponižujú ako bláznov, nenormálnych ľudí...

No čo na to povedať... Ja mám 23 rokov a v živote som vzťah nemal a ani to neplánujem. Nikdy nechcem mať vzťah a nedajbože vlastné deti. Priznám sa, som sebec, mám rád svoj voľný čas a nerád sa obmedzujem v tom čo rád robím. Rád si robím čo chcem a kedy chcem. Ten pocit slobody je úžasný, môžem sa kľudne teraz zbaliť a ísť si na víkend niekam na výlet bez toho aby som sa o tom s niekým musel dohadovať... mne to takto vyhovuje.

Ale proste nechápem, prečo majú ľudia potrebu do nás rýpať a povyšovať sa nad nás a riešiť nás ako nejaké choré prípady, ktoré treba liečiť. Liečiť by sa mali dať tí, ktorí majú stále potrebu starať sa do životov druhých ľudí!

pekný deň....

Fantasyi

Iste a ty si obycajny sopliak neschopny to povedat vlastnym rodicom. Cize ja akoze za to mozem, ze do teba hucia rodicia a chcu vnuca? :)) akoze sorry, mne si ty aj tvoj zivot uplne ukradnuty, nechapem, co sa tu rozculujes. Doma si pod papucou a svoju zlost si potom vybijas inde a na inych.

djsnake

Je mi jedno čo si o mne myslia ale zas keď do človeka niekto neustále hučí a snaží sa niekoho dohodiť a robí z toho človeka neschopnú nulu.. a nedá si vysvetliť, že nie každý má v živote rovnaké priority, to už trošku človeku lezie na nervy pochopte to....

A hlavne rodičia... a fantasyi, akože prepáč, ale to že rodičia chcú vnúča neznamená, že ja si kvôli spravím decko, to je asi ten najdebilnejší dôvod aký môže byť.... asi si jeden z tých, čo majú podobné "názory"....

Fantasyi

Najprv sa rozculujes nad ich nazorom, ze ludia bez vztahu su sebci. Nasledne sam priznavas, ze si sebec.
Myslis si, ze sebectvo je ok a normalne?
Tak mozno tvoji rodicia chcu vnuca.
Nikdy si nemal vztah a ani neplanujes. Nevies o co prichadzas. Raz na stare kolena, ked budes uplne sam ti to mozno dojde.
Dalsia vec, neznasam, ked sa niekto takto hlboko pohorsuje a zamysla nad debilinami. Robis presne to iste, co aj ti ludia.
Keby si bol taky vyrovnany a spokojny so svojim zivotom, tak ti je to uplne jedno.

Liliane

Lebo ludom jeb*. Nemaju nic ine na robote, len riesit inych a zavidiet. Najlepsie su mamicky z modreho somara, ktore ti na pieskovisku budu rozpravat, ake je materstvo super a ze by si mal mat minimalne 10 deciek pritom za zatvorenymi dverami kopec vreskotu, umastene vlasy, upachtene vystresovane matky, pretvarka, falos. To mas ako s vegetarianmi, my nevyrypujeme do nich, preco nezeru maso, ale oni do nas jeba* budu stale, preco ho zerieme. Pripadne nabozenstvo, ja som este nezazila, aby niekto veriaci stale rypal do neveriaceho, za to neveriaci sa stale vysmievaju z tych, co v Boha veria. Mozem pokracovat donekonecna. Mohla by prist nejaka potopa a dobre to tu preriedit, lebo tato planeta je plna mega debilov.