Skončí to niekedy???

Príspevok v téme: Skončí to niekedy???
Erikkk888

Dobrý deň, chcem sa s Vami podeliť o moju životnú skúsenosť, začalo to keď som mal 2p rokov z nicoho nič mi ostalo zle, pocit že umriem, ze uz je koniec. Od toho dňa som kazdy den prežíval neopísateľné pocity. Fyzicke prejavy najroznesieho povodu.... Mnozstvo vysetreni bolo negatívnych.... No ja som sa stale citil zle prisla otazka liekov typov frontin. Bral som az 8 tabletiek denne. Vzdy som si v spolocnosti myslel ze odpadnem ze umrem, bolo mi neskutocne zle... Vdaka psychiatricke som frontin vysadil a nahradil ho 5omg serliftu raz denne. Vsetko sa zlepšovalo. No bohuzial uz asi rok a pol som na tom horsie a horsie. Kazdy den je pre mna boj. Sledujem sa, neustale mi je zle. Meriam si tlak 100x denne, kazdy den si myslim ze umriem, mam infarkt, emboliu, zlyhanie pecene, akebo neobjavenu chorobu..... Rano co rano ma trapia zavraty, strach vyst z domu. Ze sa mi nieco stane a nikto mu nepomôže. Vysetrenia zase vsetky negatívne... Az na sinusivu tachykardiu. Ze vraj psychika. Uz dalej nevladzem zit, som unaveny, priatelka ma ooustila ostal som sam a vsetko sa celkovo zhorsilo. Chapem ze ludia maju väčšie problemy, ale verte ze uz uz mam toho za tie roky plne zuby.... Mate niekto skzsenosti s niecim podobným? Popripade ako to liecite, alebo ste vyliečili, ak sa to da????? Nebavi ma takyto zivot, skedujem si tep ci nahodou uz nezomieram, vyhybam sa okoliu a nakupnym centram..... Dakujem za rady

Mickey43

Toto isté zažívam aj ja mám 25rokov a sledujem sa naposledy včera som skončil na pohotovosti vystrašený že mi niečo je výsledky boli vporiadku často mávam bolesti na hrudi môžr to byť psychika, ale aj s krivou chrbticou spojené tiež mám z toho strach mám vysoký tlak a veľa úderov preto som dostal lieky na srdce. Teraz som sa objednal k psychiatrovi a neviem čo od toho čakať, ale nechcem byť na liekoch chcem sa toho zbaviť bez toho.

Jaja15

Ale u teba ide naozaj o psychiku - cítiš pocity úzkosti, strach z choroby...Niekedy je ťažké nastaviť človeka na správne antidepresíva - skús vymeniť psychiatra, zväčša sa dáva pri úzkosti kombinácia antidepresív a nie zvýšiť množstvo 1 antidepresíva na 8 tbl.denne....Uvedom si že ide o psychiku, nie o reálne ochorenie...Skús brať MagneB6, Acutil(príp.iný prípravok kde sú 3omega mastné kyseliny), snaž sa toľko nekontrolovať, treba sa naučiť relaxovať, skús začať chodiť na jogu(neboj chodia tam aj chlapi), počúvaj relaxačnú hudbu, veľa prechádzok v prírode....Nesústreďuj sa na seba, snaž sa niekomu blízkemu každý deň urobiť niečím radosť, nájdi si niečo čo ťa bude naozaj baviť....Ide o to nebyť zavretý doma a sústredený len na svoje pocity...Niekomu pomôže joga, niekomu šport čo ho baví, niekomu zabaviť sa s priateľmi, inému zobrať psa a každý deň s ním vybehnúť do prírody....Hlavné je nebyť doma a nebyť sústredený sám na seba....