Prestup na inú školu

Príspevok v téme: Prestup na inú školu
Anonym1999

Chodím do predposledného ročníka na osemročné gymnázium. Za rok maturujem. Možno si poviete, že už je to neskoro na prestúpenie, ale keď som v škole, tak sa cítim úplne zle. Nemám tam žiadneho kamaráta, som ostatnými odstrčený a spolužiaci sa mi posmievajú. Nie je to až také intenzívne, no už ten pocit, že to zas môže hocikedy prísť ma ničí. Prečo som neodišiel skôr? Myslel som si, že tam mám aspoň jedného kamaráta, no aj on, keď dostal príležitosť, tak sa mi otočil chrbtom. Celkovo som si túto situáciu nechcel priznať, lebo sa mi zdá strašne ponižujúca a preto som na škole ostal a tváril sa, že všetko je fajn. Málo spávam kvôli tomu, lebo keď si predstavím, že tam mám zas byť, tak nechcem ísť spať, aj som skúšal, no nedá sa mi. Spím tak 4-5 hodín a cez víkend to dospávam. Poviete si, že po tomto, čo som napísal, je jasné, že by som mal prestúpiť, no po skúsenosti s touto triedou sa bojím, že to bude to isté, alebo ešte horšie. Celkovo sa mi kvôli tomuto vytvoril strach z ľudí a pri cudzích ľuďoch sa niekedy správam čudne a nie ešte kebyže to má byť celý kolektív naraz. To sa bojím, že by mohol byť dôvod, prečo by ma v novej triede odsúdili.

erina24

keď pôjdeš na školu, ktorá má rovnaké zameranie tak ťa zoberú, poprípade ak sú tam nejaké predmety, ktoré ste vy nemali tak spravíš nejakú skúšku z toho čo sa tam oni učili za tie tri roky ale to väčšinou nebýva nejaké náročné, pretože presne tak ako tu napísali sa škola poteší,že dostane peniaze na ďalšieho žiaka, a snaž sa teda si nájsť aspoň jedného kamaráta aby sa ti tam ľahšie chodilo a ten jeden už vydrž

osol

pravdaze ta zoberu aj na posledny rocnik, ved ludia sa stahuju, potom sikana, cokolvek. a skola sa tesi, lebo ma peniaze na ziaka. prestup v pohode, drz sa.

Tyia

A čo keby si vyskúšal externý gympel? Tuším že aj v BA je taký :) ucis sa doma a prídeš len na skúšky zvicajne 4x do roka sú :)