Ahojte baby, prosím Vás chcem sa spýtať na vaše skusenosti. Mám 19rokov. mám prieatela s ktorym som už 6mesiacov. 21.mi odisiel menzes. A hned na druhy den teda 22.marca sme sa tak trochu hrali. ked ho vsunul tak ma to strasne bolelo. (Nevložil ho celý) len trochu. Som este panna takže tak. Asi na 2minutky bol vo mne potom sme prestali. No teda ide mi o to že som v marci mala zapal močovych ciest a mala som hnede vytoky. Mala som predpisany Biseptol (antibiotika) . Už je april. Mali mi kramy dôjst 18aprila . A vobec mi este nedosli. Niekedy na mna pride nevolnost az na odpadnutie. A pobolieva ma aj hlava. Robila som si vcera test no bol negativny. Meska mi uz 11dni. Dala som si aj vino aj horuci kupel no nic nepomaha. Bojim sa ze som otehotnela. Myslela som si ze z tych liekov (biseptol) mi meskaju. No neviem ci to moze yt mozne. Prosim vas poradte mi som bezradná . Vopred dakujem za rady. !!
Som tehotná?
tak v prvom rade by si mala vedieť že s gynekologickymi problemamy sa nesexuje! nakazila si svojho partnera a o mesiac zalozis temu ze mas mykozu, svrbenia, vytoky...! lebo ta on spätne nakazí!
a čo sa týka tehotnosti, očakáva sa že v 19 rokoch by si mala mať nejaké vedomosti o tom ako sa robia deti,..
a ked decko nechce použijem ochranu! najlepšie kondom hlavne v pripade rizika! prenosnych chorob...
100% nie si tehotná...nemusíš sa báť :)
A vieš že aj zo zápalu a z ATB ti môže meškať? Ked sa tvoj chlap nevyvrcholil a spermie sa do teba nedostali a žiadna kvapka lásky tak TT nebudeš veď ajtest ti vyšiel negatívny!
vydrž, musím si preleštiť vešteckú guľu...