Odstránenie gynekomastie

Príspevok v téme: Odstránenie gynekomastie
Budaj

Dobrý deň. Mám 19 rokov a chcem sa spýtať či je v mojom veku gynekomastia normálna. Je to naozaj nepríjemné keď som na kúpalisku a všetci sa my smejú(najmä mladý ľudia). Preto by som si to chcel dať odstrániť ale potrebujem pomoc ohľadom odstránenia. Dá sa to aj bez operácie? Poprosím niekoho o pomoc kto to má tiež alebo mal aby napísal na email ohľadom lekára ktorý mu to robil, následky a veci okolo toho. Ďakujem

leppe

Tabletky proti gynekomastii - tracking.comfortclick.eu ja som velmi rad ze je tento pripravok na prirodnej baze, nieje tak chemicky a preto nezatazuje ine organy.

Depo

A ešte k téme - pravdepodobne sa toho znova nezbavím päť inak ako operačne. Viete z vlastnej skúsenosti odporučiť nejakú dobrú plast. kliniku, kde sa na to orientujú a a ste s operáciou spokojní?
Vďaka

Depo

Otázka síce padla v apríli, ale takto... cvičenie môže pomôcť iba do určitej miery. Ja som mal gynekomastiu zoperovanú ako 18-ročný - bol som chudý jak vyžla, cvičenie nepomohlo, dá sa tým iba trochu podvihnúť hrudník, ale keď je to gynekomastia, kde je pod kožou tkanivo a nie tuk, dá sa to odstrániť asi len operatívne, resp. - ak je to kvôli dominancii istých hormonóv (veľa prolaktínu alebo málo testosterónu a pod.), zastaviť správnym vyregulovaním hormónov. To je asi môj prípad, lebo mne sa to vrátilo (teraz mám 35) a opäť - môžem cvičit jak blbý, chodiť behávať, športujem atď., ale je to zbytočné... Čaká ma návšteva u špecialistu a vyšetrenie, či nemám nejakú hormonálnu poruchu.

Je tu niekde veľká téma o gynekomastii, tam viac.

Držím palce, lebo je to nepríjemná záležitosť a vedie to k veľkej frustrácii, treba spraviť, čo sa dá.

Hmheh

Musíš cvičiť ak pôjdeš na operáciu to je onicom cvičiť cvičiť cvičiť nič viac nepomáha...možno to je len tuk sám uvidíš 60 klikov denne za mesiac príď